Sådan sørger du for at du kan kende dit barns ting

Sådan sørger du for at du kan kende dit barns ting

Børn har ofte mindst lige så mange ting som voksne, men de har endnu ikke samme forståelse for, at de skal holde styr på hvilke ting, der er deres. De er ikke i stand til at huske, om det er sutten til højre eller venstre, der er deres, og ser du ikke, at de lægger

Børn har ofte mindst lige så mange ting som voksne, men de har endnu ikke samme forståelse for, at de skal holde styr på hvilke ting, der er deres. De er ikke i stand til at huske, om det er sutten til højre eller venstre, der er deres, og ser du ikke, at de lægger sutten fra dem, ved du det heller ikke. Derfor behøver du en smart løsning til, hvordan du holder styr på hvilke ting, der tilhører dig og dit barn. Denne smarte løsning er at sætte navn på barnets ting.

Køb sutter med navnet på

En af de ting, der ofte og let bliver væk, er sutten, da den er meget svær at genkende. Men hvis du vælger at købe bibs sutter, bliver dette problem pludselig lidt mindre. Bibs sutter er nemlig sutter med navn, hvis du ønsker det. De findes i flere forskellige udgaver og mange farver, men gennemgående er de med navn påskrevet. Dermed kan du altid kendes Williams sut fra Peters sut. Med bibs sutter er du altså ikke det mindste i tvivl om hvilken af sutterne, der tilhører dit barn, når der pludselig bliver brug for den.

Sæt navnemærker i tøjet

Noget, der også kan være svært at holde styr på, er barnets tøj. Så tager de trøjen af, eller måske er deres gummistøvler magen til en af de andres børn. Det kan derfor være en rigtig smart ide at udstyre dit barns tøj med navnemærker. Du har selv mulighed for at designe dem, og så klister de på næsten alt. Der er altså ikke noget behov for at stryge dem på, de sidder fast med det samme, og de kan holde til at blive vasket. Dermed kan du hurtigt og nemt sætte dem fast i lige netop det tøj, der mangler et mærke.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply