Dette rejseudstyr skal du have med til din baby

Dette rejseudstyr skal du have med til din baby

Er I nybagte forældre, og har ikke fået meget søvn den seneste tid, så kan det være tiltrængt med en rejse. Det kan godt være, at jeres baby vågner på ferien, men til gengæld skal I ikke tænke på mad, opvask, oprydning, arbejde og andre gøremål i hverdagen. Men I skal huske rejseudstyr til jeres

Er I nybagte forældre, og har ikke fået meget søvn den seneste tid, så kan det være tiltrængt med en rejse. Det kan godt være, at jeres baby vågner på ferien, men til gengæld skal I ikke tænke på mad, opvask, oprydning, arbejde og andre gøremål i hverdagen. Men I skal huske rejseudstyr til jeres baby, så I får den bedst mulige tur.

 

Bleer, bleer og atter bleer

For gud skyld så skal I huske bleerne, da de kan være svært at fremskaffe i nogle lande. Og hvis de har bleer, kan det være nogle helt andre størrelser, og du kan ikke være sikker på, om de indeholder skadelige stoffer. Det vil kunne ødelægge hele ferien, og det vil I nødigt have. Desuden skal I huske pusleting. Måske bruger I salve, engangsklude, poser til brugte bleer og noget baybyen kan aktiveres med, mens der pusles.

 

Legetøj, solcreme og badedyr til poolen

En hver forælders mareridt er flyveturen med en lille baby. ”Bare han eller hun ikke skriger hele vejen”, tænker de fleste. For bedst muligt at undgå det, så skal du have noget af barnets yndlings legetøj med, som kan tage barnets opmærksomhed. Derudover er det godt at have med på ferien, så barnet har noget trygt legetøj med, den kender.

 

Jeres baby skal selvfølgelig også have glæde af at komme et dyb i poolen, hvis I er taget på badeferie. Sørg for en våddragt, som dækker det meste af barnets krop og kom ekstra solcreme på, når barnet er i solen. Babyhuden er ekstra sart. For at have lidt sjov i poolen kan man få en masse baby badedyr, som du kan have barnet i. Så kan du bedre holde styr på barnet, uden du skal bruge for mange kræfter. Læs mere om udstyr på https://barnetsudstyr.dk.

 

Hvis barnet bliver syg

Ligesom herhjemme så døjer mange små børn med at blive småsyge, fordi de roder med mange bakterier hver dag, uanset hvor meget du prøver at undgå det. Husk derfor at medbringe børne Panodil og termometer, så du kan måle barnets temperatur. Hvis du kontakter en vagtlæge, vil de også altid spørge efter barnets temperatur. Børn kan have svært ved varmen, og derfor kan det være en god idé at holde øje med barnets temperatur. Får barnet feber, så kan du bruge Panodil til at dæmpe det med. Køb også det hjemmefra.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel