Forsinket, aflyst eller overbooket fly?

Forsinket, aflyst eller overbooket fly?

Du kan få op til 4.500 kr. pr. passager i kompensation. Du skal blot beregne dit krav for at finde ud af, hvad du er berettiget til. Forsinkelser er en del af vores hverdag og er noget, der ikke kun sker, når du skal rejse med fly, men eksempelvis også i bil og cykel –

Du kan få op til 4.500 kr. pr. passager i kompensation. Du skal blot beregne dit krav for at finde ud af, hvad du er berettiget til. Forsinkelser er en del af vores hverdag og er noget, der ikke kun sker, når du skal rejse med fly, men eksempelvis også i bil og cykel – men derfor skal du stadig undgå at blive snydt. Gør krav på dine penge nu!

Kompensationens størrelse er fastlagt efter, hvor langt du flyver, og dels hvor længe du er forsinket.

Pr. passager kan du altså være berettiget til:

  • 1.875 kr. – når du er over 2 timer forsinket på en flyvning på op til 1.500 km.

  • 3.000 kr. – når du er over 3 timer forsinket på en flyvning på op til 1.500-3.500 km, eller inden for EU.

  • 4.500 kr. – når du er over 4 timer forsinket på en flyvning på over 3.500 km uden for EU.

Alt du behøver gøre er,

at se om du har ret til kompensation forsinket fly – dette kan gøres hurtigt! Du skal blot udfylde deres webformular med oplysninger omkring rejsen og flyforsinkelsen, der kun vil tage omkring 3 minutter. Herefter skal du bare vente mens de behandler din sag. De vil altså tage sig af alt arbejdet, som består af papirarbejde, kommunikation med flyselskabet, og de vil endda tage dem op i retten, hvis de nægter at betale din kompensation. Alle omkostninger med sager – også omkostninger til at tage sagen i retten – bliver betalt af dem. Det koster dig ikke noget, hvis sagen ikke bliver vundet. Du risikerer derfor ingenting ved at kræve kompensation. Hvis sagen går tabt er der ingen betaling, og hvis sagen er vundet får du din berettigede kompensation, og pengene vil blive overført til din bankkonto, når dit erstatningskrav er accepteret. Deres gebyr vil her blive fratrukket.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel