Guide til dig der ønsker at rejse til at varmt land i oktober

Guide til dig der ønsker at rejse til at varmt land i oktober

Danmark er et skønt land, men vi kan ikke ligefrem prale af at have varme vintermåneder. Derfor er der mange danskere, der, når vejret bliver gråt og kedeligt omkring oktober måned, rejser til et varmt land. Men inden du haster ud og bestiller din kommende rejse i oktober, er det vigtigt, at du undersøger de

Danmark er et skønt land, men vi kan ikke ligefrem prale af at have varme vintermåneder. Derfor er der mange danskere, der, når vejret bliver gråt og kedeligt omkring oktober måned, rejser til et varmt land. Men inden du haster ud og bestiller din kommende rejse i oktober, er det vigtigt, at du undersøger de forskellige landes temperaturer. For selvom man formentlig ikke forestiller sig det, så falder temperaturen ikke kun i de nordlige lande, men den falder også i flere Sydeuropæiske lande såsom Italien, Kroatien osv. Så hvis du ønsker at rejse til et land, der er varmt i oktober så læs med her.

Som sagt ændrer temperaturerne sig gevaldigt i løbet af året, og hvor vi i Danmark kan have hedebølger om sommeren kan vi ligeledes have vintre, der på temperaturskalaen går ned under frysepunktet. På verdensplan i oktober måned er der dog mange muligheder for at finde steder med sol og varme:

Der er eksempelvis solsikkert vejr i lande som Egypten og de kanariske øer, hvor temperaturen hvert år forventes at ramme de 26 grader, og hvor der gennemsnitsligt er 7 timer sol hver dag. Det vil sige, at der er rig mulighed for en badeferie og/eller solferie.

Hvis du derimod er mere til en ferie i det tropiske klima, kan du rejse steder hen som Thaiand, Bali, Kap Verde og Dubai. I Bali er gennemsnitstemperaturen i oktober måned 30 grader, og der kan være op til 10 soltimer pr dag.

Til dig, der elsker de lune efterårstemperaturer kan rejsemål som Sydeuropa og dele af Californien formentlig være ideelle for dig. Her er gennemsnitstemperaturen i oktober måned nemlig omkring de 24 grader, hvilket er en super behaglig og rar temperatur, at færdes i.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply