Tag familien med i en klatrepark

Tag familien med i en klatrepark

Elsker du adventure, og kan du godt lide at mærke adrenalinen pumpe i kroppen? Så er en Klatrepark lige noget for dig. Her bliver du udfordret på den sjoveste måde, mens du befinder dig i smukke omgivelser. Hele familien kan være med, så det er den perfekte aktivitet, som alle vil finde underholdende. Sjovt for

Elsker du adventure, og kan du godt lide at mærke adrenalinen pumpe i kroppen? Så er en Klatrepark lige noget for dig. Her bliver du udfordret på den sjoveste måde, mens du befinder dig i smukke omgivelser. Hele familien kan være med, så det er den perfekte aktivitet, som alle vil finde underholdende.

Sjovt for alle

Det kan være, at du synes, det lyder en anelse risikabelt at sende dit barn op i de høje klatrebaner. Du kan dog sagtens være rolig, for der er fuldstændig styr på sikkerheden. Du bliver udstyret med alt det nødvendige klatreudstyr, som sørger for, at sikkerheden er i top.

Der er klatrebaner, som egner sig til børn fra fire år og op. Klatrebanerne findes i mange forskellige sværhedsgrader, så alle kan være med, og man altid kan udfordre sig selv og teste sine grænser. Der er klatrebaner i op til 26 meters højde.

En oplevelse for livet

Ofte vælger vi noget, vi har prøvet før, når vi skal hygge os i ferien. Det kan være en tur i biografen eller i en forlystelsespark. Det er selvfølgelig også rigtig hyggeligt, men nogle gange er det endnu federe at prøve noget nyt. I en klatrepark kan du slå dig løs og se verden fra helt nye højder. Det vil være en oplevelse, du aldrig glemmer.

Der findes både en Gorillapark i Vejle og i Svendborg, og de er udstyret med henholdsvis 7 og 8 klatrebaner. Du kan dermed få mange timer til at gå oppe i trætoppene, og du vil helt sikkert få lyst til at komme igen.

Det anbefales, at du booker en tid på forhånd, og hvis du booker online senest aftenen inden din klatretid, kan du få en rabat. Hvis du ikke kan få nok af at klatre, kan du også købe et sæsonkort, hvor du får fri klatring en hel sæson.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel