De bedste tips til computerkøbet

De bedste tips til computerkøbet

Vi kender det alle sammen garantien er desværre udløbet, og nu begynder computeren at pruste og være langsom, så kan det være tid til at skifte den ud, men hvad er det nu lige, man skal kigge efter, når man køber sig en ny computer, her er der samlet de bedste tips, til hvad du

Vi kender det alle sammen garantien er desværre udløbet, og nu begynder computeren at pruste og være langsom, så kan det være tid til at skifte den ud, men hvad er det nu lige, man skal kigge efter, når man køber sig en ny computer, her er der samlet de bedste tips, til hvad du bør kigge efter i din næste computer.

Computer bærbar eller tablet?
Computeren er til dig der ønsker en gamingcomputer, her har du brug for en stationær computer med massere af ram, GB, en stor skærm med god opløsning og en kraftig processor. Bærbaren er ideel til dig, der skal studere, downloade filer og skrive en masse. vælg en med lang batteritid, så computeren kan holde i 8 timer med en fuld opladning. Derved står du ikke i den kedelige situation, at du er afhængig af en stikkontakt. Tabletten er perfekt til at surfe rundt på nettet, se film, musik og lignende, dog kan en tablet også bruges til let skrivearbejde, især hvis du tilkøber et eksternt tastatur.

Andet at kigge efter

Prisen kan variere meget, når man køber computere, derfor kan det være en ide, at købe en brugt comuter. Herved sparer du penge, som eller kunne være spildt på at betale ekstra hos en dyr forhandler. Ellers skal du sørge for at butikken eller webshoppen har prisgaranti, så du ikke skal betale mere for den samme computer. Vælg altid en CP med mindst 4 GB ram, hvis du vil have en hurtig computer. Med 2 GB ram kan du typisk kun bruge et enkelt program ad gangen i din browser, og din brugeroplevelse vil være dårlig. Vælg en SSD, da dette gør computeren hurtigere og giver lagerplads. Læs også altid mere en én anmeldelse, hvis du køber en ny computer, gerne én der ikke er fra den forhandler, du er ved at købe fra.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply