Vær forsigtig med brugen af Facebook

Vær forsigtig med brugen af Facebook

Næsten alle danskere har i dag en bruger på Facebook, og det er derfor efterhånden mere unormalt end normalt at holde sig fra siden. Men der er dog især én ting, du skal være opmærksom på ved brugen af Facebook. Læs mere om det her.   Opret profiler manuelt Facebook er efterhånden det sociale medie,

Næsten alle danskere har i dag en bruger på Facebook, og det er derfor efterhånden mere unormalt end normalt at holde sig fra siden. Men der er dog især én ting, du skal være opmærksom på ved brugen af Facebook. Læs mere om det her.

 

Opret profiler manuelt

Facebook er efterhånden det sociale medie, som oplever flest brugere. Og derfor er det også den side, som af mange bruges til at vedligeholde sociale kontakter og måske at dele mere eller mindre personlige opslag med familie og venner på. Facebook kan altså være den portal, hvor ens liv deles og kommenteres på. Og især derfor er det vigtigt at være opmærksom på, at oplysningerne anvendes korrekt.

 

Mange af os kender det. Vi surfer rundt på nettet og ser diverse quizzer, konkurrencer og tests, og aldrig har det været lettere at logge ind og deltage i dem. Det eneste, der skal bruges, er et enkelt klik, der giver tilladelse til, at der må logges ind med vores Facebook-bruger. Og der er derfor ikke behov for at sidde og indtaste yderligere oplysninger.

 

Men bruger du denne metode, kan du ikke vide dig sikker på, hvor din oplysninger i sidste ende lander, og hvad de egentlig bliver brugt til. Og det er en oplagt mulighed for blandt andet hackere, som gerne vil have fat i dine oplysninger. Og pludselig kan du opleve, at din computer, tablet eller smartphone reagerer anderledes, og at dine kontoudtog er noget flere end sædvanligt. Det vil ingen opleve.

 

Rådet er derfor at bruge de ekstra par minutter på at indtaste oplysningerne, hvis det ønskes at deltage i quizzer, konkurrencer og tests. Og her er det især burgere af Netflix og Spotify, der skal være opmærksomme, da disse sider i dag er yderst populære og blot kræver en Facebook-profil for at kunne blive bruger.

 

Hold dig opdateret

Som jævnlige brugere af computer, tablets og smartphones er det vigtigt, at vi altid er bevidste om, hvordan vi befærder os online, idet vores personlige oplysninger hurtigt kan blive knap så personlige. Ønsker du flere tech nyheder?

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel