Bliv stilet med hat

Bliv stilet med hat

Annoncør: capstore.dk Kunne du godt nogle gange tænke dig en eller anden form for beklædning, der er prikken over i’et i dit outfit? Der er rigtig mange forskellige måder at style sig selv på, og alle har naturligvis forskellig stil, så det er med at finde noget, hvor du føler dig komfortabel. Nogle gange er

Annoncør: capstore.dk

Kunne du godt nogle gange tænke dig en eller anden form for beklædning, der er prikken over i’et i dit outfit? Der er rigtig mange forskellige måder at style sig selv på, og alle har naturligvis forskellig stil, så det er med at finde noget, hvor du føler dig komfortabel. Nogle gange er det dog lettere sagt end gjort, så det kræver, at du tør kaste dig ud i lidt forskellige ting, indtil du falder på plads på den rette hylde.

Der er mange forskellige modehuse og inspirationsmagasiner, der kan lede dig på rette vej til, hvilke forskellige ting, der passer godt sammen. Hvis du har en meget sporty stil, kan du for eksempel prøve af, om det skal være et par lækre, nye sneakers eller en cap, du skal prøve af sammen med. Er det ikke så meget dig, findes der heldigvis også andre løsninger. En af de ting, der er kommet mere ind i billedet igen over de senere år, er sixpencen, som virkelig kan gøre noget godt for et traditionelt, klassisk udtryk.

Sixpences har været kendt i det meste af Europa i flere århundreder, og længe var det noget, unge mennesker måske primært associerede med bedstefædre, men det er ikke længere tilfældet, og du vil sagtens kunne finde indtil flere unge mennesker, der bærer sixpence.

Gode materialer og mange muligheder

En sixpence er typisk fremstillet i uld, så du kan holde varmen om hovedet. Netop det at holde varmen er i virkeligheden nok ikke hattens hovedfunktion, idet den på ingen måde dækker ørerne, men lidt ly giver den alligevel. Til gengæld er uld et godt og holdbart materiale, som kan tåle lidt af hvert. Du behøver altså ikke være nervøs for, at sixpencen bliver nusset, hvis du har den på, og der kommer en byge, som man formentlig må forvente i Danmark.

Hvis en sixpence er blevet en fast del af dit garderobeskab, har du sikkert også mere end en liggende. Det er en god idé, for akkurat ligesom forskellige bukser eller farvede sokker, kan en hat også styles med mange forskellige outfits, og du vil få stor gavn af at have forskellige, du kan skifte mellem.

Selvom man sjældent vælger en hat i en skrigende farve, kan man sagtens variere mellem for eksempel grålige nuancer, støvet grøn eller en mørkeblå sixpence, som hver især står godt til forskellige jakker og skjorter, alt efter hvad du har på.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply