Få en mere simpel og bæredygtig garderobe

Få en mere simpel og bæredygtig garderobe

I dag er der utroligt mange muligheder, når det kommer til næsten alle slags områder. Man kan udforske en verden af mad i alverdens forskellige restauranter, man kan få lige præcis den slags elektronik, man står og mangler, og så bliver der altså også produceret så meget tøj, at man også har uendelige muligheder på

I dag er der utroligt mange muligheder, når det kommer til næsten alle slags områder. Man kan udforske en verden af mad i alverdens forskellige restauranter, man kan få lige præcis den slags elektronik, man står og mangler, og så bliver der altså også produceret så meget tøj, at man også har uendelige muligheder på den front. Men med henblik på klima og miljø er dette overforbrug af tøj, som mange forbrugere jo har, ikke synderligt godt – og derudover er der nok også mange, der står med en garderobe, hvor man har en masse tøj, man næsten ikke har brugt. Så her skal det derfor handle mere om, hvordan man får en simpel og bæredygtig garderobe.

Ryd ud i tøjet og sælg det eller send til genbrug

Hvis man står med en fuldstændig proppet garderobe, hvor man med sikkerhed ved, at der er en masse ting, man aldrig kommer til at bruge igen, så er det en rigtig god ide at få et godt overblik over det hele og få sorteret ud i, hvad man egentlig bruger, og hvad der måske bare var en del af en trend engang. 

Og hvis denne sortering rent faktisk skal være vellykket og gøre, at man både får en grønnere og mere simpel garderobe, så skal man også gerne få sorteret mange ting fra. Når det er gjort, er det så op til en selv, om man vil smide det hele til genbrug, eller om man vil prøve at sælge det – begge løsninger er i hvert fald fine, fordi tøjet så får nyt liv i et andet hjem.

Køb få men gode nye ting

Man kan også tænke lidt over sit forbrug i forhold til at købe nye ting. Her er det nemlig bedst, hvis man er opmærksom på at købe få, men gode ting. Det kunne eksempelvis være at købe de populære bambus undertrøjer, som er lavet i god kvalitet i stedet for at købe noget billigt bras produceret under dårlige forhold. Så nogle gode items, der er produceret under mere bæredygtige forhold, vil være ok i ny og næ.

Når der endelig skal shoppes: Køb brugt

Selvom man stadig skal passe på med at købe alt for meget tøj generelt, hvis man jo også er interesseret i en garderobe, der ikke blot er bæredygtig, men også simpel, så kan man stadig have lyst til at komme ud og shoppe lidt en gang imellem. Her kan man så bare vælge at gå en lidt grønnere vej ved eksempelvis at købe brugt tøj. Så kan man lige en gang imellem tage på en lille genbrugstur, hvis man gerne vil have stillet shoppelysten. 

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply