Fra tilfældigt klædeskab til perfekt look

Klædeskabet er blevet ramt af en tornado af tilfældighed. Du har lidt tøj til hver smag, men du synes måske der mangler en rød tråd igennem tøjudvalget? Mange drømmer om at have en specifik stil, som de kan gå efter og leve med, så de aldrig er i tvivl, om tøjvalget nu lige passer dem.

Klædeskabet er blevet ramt af en tornado af tilfældighed. Du har lidt tøj til hver smag, men du synes måske der mangler en rød tråd igennem tøjudvalget? Mange drømmer om at have en specifik stil, som de kan gå efter og leve med, så de aldrig er i tvivl, om tøjvalget nu lige passer dem. At vælge en stil er et vidt begreb med mange underoverskrifter. Du kan vælge at gå med et specifikt mærke som Co’Couture, eller kun vælge bestemte farver, eller gå efter en specifik modestil. Det er helt op til dig, hvad du vil gå efter, men hvis du vil have lidt inspiration, så kommer her nogle guidende valgmuligheder.

Vælg stilen der passer dig

Tøjmærke:

At gå efter 1 primært tøjmærke kan skabe en diskret sammenhæng mellem alt dit tøj, og det kan også være med til at forhøje det gennemsnitlige tøjs kvalitet.

Co’Couture: Hvis du vil have feminint tøj med vovede detaljer, der er moderne uden at bliver hypermoderne.

Y.A.S: Her kan du finde tøj til kvinder, der har en kant af maskulinitet, men uden at miste den feminine essens.

Beck Söndergaard: Et mindre mærke, hvor moderniteten og abstraktionen er i højsæde for de mere eventyrlige sjæle.

Farver:

Farver skaber en rød (eller anden farve) tråd i din kollektion. Du kan med fordel have klædeskabet inddelt i forskellige farver til hver årstid.

Gul/Orange/grøn: Sommerens farver og farver der sætter lys på dig selv. Får dig til at stråle og stikke dig ud i et allerede farveeksploderende sommerlandskab.

Brun/blå/beige: Til månederne mellem lyset og mørket. Kan fungere som overlappende farver mellem sommer og vinter.

Modestile:

Hvis du identificerer dig selv med en vis stil, så gælder det om at udleve det.

  • Karrierekvinden med jakkesæt eller skjorte
  • Den afslappede med nederdele og kjoler
  • Den moderne med tasker og accessoires.

 

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel