Guide: Sådan opnår du altid at dufte godt og frisk

Guide: Sådan opnår du altid at dufte godt og frisk

Der er få ting værre end at finde ud af, at du lufter dårligt. Det er både pinligt at få det at vide af andre og selv at opdage det sidst på dagen. Ingen bryder sig om den dårlige menneskelige lugt, men hvordan formår du lige altid at dufte godt. Det er stort set umuligt

Der er få ting værre end at finde ud af, at du lufter dårligt. Det er både pinligt at få det at vide af andre og selv at opdage det sidst på dagen. Ingen bryder sig om den dårlige menneskelige lugt, men hvordan formår du lige altid at dufte godt. Det er stort set umuligt ALTID at dufte godt, men det er i den grad mulig at dufte godt langt størstedelen af tiden. Det gælder blot at finde ud af, hvorfor du begynder at lufte, og hvordan du kan indkapsle dette problem. Når først du dufter godt på alle tidspunkter af hverdagen, vil du også opnå en nyfunden selvtillid og selvværd.

Her kan du optimere din daglige duft

Der er mange steder, du kan tage fat. Her er nogle af dem, der batter mest:

  • En god deodorant eller parfume – det siger sig selv. Der er forskel på deodoranter/parfumer. Den du køber til 20kr nede i Fakta er højst sandsynlig ikke så velduftende som de mere high end produkter, der også er på markedet. Lav lidt research og find den duft, du føler dig bedst tilpas i, og som du tror vil føre til flest tilfredse og imponerede næsebor. Et godt bud kunne være Salle Privée, der laver maskuline parfumer med tidløse dufte og perfekte aromaer.

  • Drink masser af vand. Vand udvander dårlige lugte – f.eks. kaffe, hvidløg og løg. Desuden holder det kroppen hydreret og huden frisk.

  • Du kan sprøjte dit klædeskab med lidt parfume en gang i ugen, så tøjet beholder en god duft, mens det er lukket inde.

  • Andre lignende teknikker: Lad noget velduftende ligge i din undertøjsskuffe og parfume’er din hårbørste.

  • Hvis du oplever meget lugt fra fødderne, kan du bruge en skospray.

  • Luft kommer fra bakterier i huden, så husk gerne et bad hver dag.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply