Hvorfor bambusundertøj er det perfekte valg både til sommerdage og vinternætter

Hvorfor bambusundertøj er det perfekte valg både til sommerdage og vinternætter

Du har sikkert godt hørt om bambusundertøj fra moster Lene, hvis hun ellers også er interesseret i komfort. Behagelige trusser er et must, uanset om du er aktiv i fitnesscenteret, sidder på kontoret eller er taget i legeland med ungerne. Og moster, som måske er pensionist, har også brug for behageligt og åndbart undertøj.  Bambusfibrene er meget

Du har sikkert godt hørt om bambusundertøj fra moster Lene, hvis hun ellers også er interesseret i komfort. Behagelige trusser er et must, uanset om du er aktiv i fitnesscenteret, sidder på kontoret eller er taget i legeland med ungerne. Og moster, som måske er pensionist, har også brug for behageligt og åndbart undertøj. 

Bambusfibrene er meget bløde og behagelige mod huden, da de har en lidt silkeagtig tekstur, der giver den ultimative komfort. Sammenlignet med andre naturlige fibre som bomuld eller uld vil bambusfibrene absorbere fugten fra din hud hurtigere. Det er grunden til, at bambustrusser roses for at være særligt åndbare.

Et dybt, veltilpas suk ved følelsen af bambusundertøj

Bambusundertøj er kendt for at være ekstremt behageligt og blødt. Det føles som om du har en let, men stadig støttende lag af tøj på, der ikke begrænser dine bevægelser. Bambusfibrene er meget tynde og fleksible, hvilket giver et utroligt blødt materiale, der føles som silke mod huden. Desuden er bambusfibrene også kendte for deres åndbarhed og absorberende egenskaber. Selv hvis du sveder meget, er det sandsynligt, at du vil finde bambustrusser behageligt at have på. Bambusundertøj er desuden antibakterielt, så det kan reducere risikoen for irritation af huden.

Copenhagen Bamboo har alle typer bambustrusser

Er du mest til en cremefarvet hipster trusse? Eller er en g-streng præcis den trusse, du bedst kan lide at have på? Copenhagen Bamboo har alle typer snit i sit udvalg af trusser. Deres tøj er lavet af certificeret bambus, og undertøjet fås i enten creme eller sort. Det passer altså under alle slags tøj, selv det forholdsvist gennemsigtige. Så hvis du gerne vil style en let og lys kjole, kan du altså sagtens have bambustrusse på under den, uden at det bemærkes.

Tips og tricks til hvordan du kan vaske og pleje dit bambusundertøj

Når du vasker dit undertøj – uanset materialet – skal du altid følge vaskeinstruktionerne, der står på tøjets mærkater. Compenhagen Bamboo anbefaler, at du vasker dit bambusundertøj ved 30 grader, selvom du godt kan vaske det ved op til 60 grader uden at ødelægge tøjet. Du kan selv vælge, hvad der føles rigtigt for dig, så længe temperaturen ligger i intervallet mellem 30 og 60. Deruodver skal bambustøj altid lufttørre. Så sparer du også penge ved at lade være med at tænde tørretumbleren.

Bambusundertøj er et perfekt valg, uanset hvilken sæson det er. Som det inderste lag påklædning luner det om vinteren og er åndbart om sommeren. Bambusfibre er super bløde, åndbare og absorberer fugt, hvilket giver en behagelig fornemmelse hele dagen.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply