Kontaktlinser eller briller?

Kontaktlinser eller briller?

Vi bruger vores øjne konstant hver dag, derfor er det også vigtigt at kunne se. Hvis du døjer med synet, er det ideelt at bruge briller eller kontaktlinser. Det er dog ikke alle, der kan lide at bruge briller. Det kan være man synes, at de ikke passer til en, eller at det er upraktisk.

Vi bruger vores øjne konstant hver dag, derfor er det også vigtigt at kunne se. Hvis du døjer med synet, er det ideelt at bruge briller eller kontaktlinser. Det er dog ikke alle, der kan lide at bruge briller. Det kan være man synes, at de ikke passer til en, eller at det er upraktisk. Derfor kan man vælge at bruge kontaktlinser. Hvis du ønsker at bruge kontaktlinser, kan du vælge mellem månedslinser, døgnlinser og endagslinser. Her finder du hjælp til kontaktlinser til dit behov.

Køb linser på abonnement

Der findes en række forskellige abonnementer på linser, så du kan finde den løsning, der passer til dig og dit behov. Du kan få et abonnement på månedslinser, hvor linserne bliver udskiftet en gang om måneden. Dette betyder at de skal lægges i væskes over natten, så de bliver renset, så du kan bruge dem resten af måneden. Du kan også få abonnement på endagslinser, hvor du tager dem i om morgenen og smider dem ud om aftenen. Derved slipper du for at bruge rensevæske. Hvis du ønsker at bruge døgnlinser, får du linser du kan bruge 24 timer i døgnet, op til 30 dage. Dette betyder, at du ikke behøver at tage dem ud om natten. Som sagt findes der mange forskellige slags kontaktlinser, derfor skal du finde dem, der passer til dig, samt hvilket abonnement, du ønsker.

Hvad koster et abonnement?

Prisen på et abonnement afhænger af hvilken linsetype du vælger, samt hvilket abonnement. Det afhænger også af, hvor du vælger at købe kontaktlinser på abonnement, eftersom priserne varierer. For at give en ide om prisen, kan månedslinser koste omkring 169 kr. pr. måned. Prisen på endagslinser, ligger på omkring 199 kr. pr. måned og døgnlinser, omkring 220 kr. pr. måned. Det vigtigste er dog ikke prisen, men at du vælger nogle kontaktlinser på abonnement, som passer til dig og dit behov.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply