Skån dit barns fødder med badesko

Er det snart ved at være tid til at tage på badeferie med hele familien, skal I på camping, hvor der er mulighed for at hoppe i poolen, eller bruger I jævnligt tid i den lokale svømmehal? Så bør dit barn måske bruge badesko. Læs mere om det her.   Mange fordele ved badesko Vi

Er det snart ved at være tid til at tage på badeferie med hele familien, skal I på camping, hvor der er mulighed for at hoppe i poolen, eller bruger I jævnligt tid i den lokale svømmehal? Så bør dit barn måske bruge badesko. Læs mere om det her.

 

Mange fordele ved badesko

Vi kender alle til de bekymrede forældre, som har de kære små med på stranden, ved poolen og i svømmehallen. Der skal så lidt til, før de små børn kommer til skade, og derfor er det vigtigt, at man som forældre tager alle forholdsregler. En af dem er at sørge for, at de mindre børn altid har badesko på.

 

På stranden kan der være små, skarpe genstande gemt både på havbunden og mellem sandet, og det er sådanne ting, der foruden at volde stor smerte også kan føre til betændelsestilstande. Og det vil alle jo helst undgå især efter en rigtig god dag ved vandet. Et par badesko til de små fødder kan derfor være den perfekte sikkerhed. Og de afhjælper desuden også varmeskader fra varmt sand og forbrændinger, hvis solcremen er blevet skyllet af.

 

Ved poolen og i svømmehallen kan der godt være glat på gulvet, som ofte er sprøjtet godt til i vand. Her kan et par badesko være med til at forhindre, at de små glider og kommer til skade på det hårde gulv, når ivrigheden sætter ind. Derudover er de ideelle til at undgå smitte både fra andre og som bærer selv, blandt andet hvad angår fodvorter.

 

Der er altså mange fordele ved at investere i et par badesko, og så kan de efterhånden også fås i flere forskellige designs, hvorfor der er større sandsynlighed for, at barnet vil bære dem. Især hvis barnet selv får lov at få indflydelse på købet.

 

Få yderligere inspiration online

Ønsker du at få mere viden og inspiration om de kære små, så læs mere på Gladbarn.dk. Her findes en lang række artikler med gode råd og sjove ting, som der skal tages højde for med en lille ny i familien.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel