Stilrigtigt tøj fremmer førstehåndsindtrykket af dig

Stilrigtigt tøj fremmer førstehåndsindtrykket af dig

Selvom der gentagende gange bliver nævnt af både person, eventyr og film, at det er det indeni, der tæller. At udseendet altså ikke har en betydning. Så har det det heller ikke, men når du møder nogen første gang, så får I hver især det, der kaldes et førstehåndsindtryk. Dette indtryk er faktisk meget vigtigt,

Selvom der gentagende gange bliver nævnt af både person, eventyr og film, at det er det indeni, der tæller. At udseendet altså ikke har en betydning. Så har det det heller ikke, men når du møder nogen første gang, så får I hver især det, der kaldes et førstehåndsindtryk. Dette indtryk er faktisk meget vigtigt, da det giver dig et indtryk af, hvordan personen er. På de få sekunder det tager at få et førstehåndsindtryk, så spiller udseendet alligevel en rolle i det. Det kan derfor være en fordel, hvis du klædte dig i det tøj, som klæder dig, og som du godt kan lide.

Gustav – dansk tøjmærke med smukke items

Et mærke, du kunne gå efter, er det danske Gustav. Mærket laver smukt og enkelt tøj, i dejlige nuancer, der giver dig muligheden for at gå i det, der klæder dig, men som også sidder godt. Hvis du kunne tænke dig at kaste et blik (og måske også købe noget af det), så kan du kigge på stort udvalg af modetøj fra Gustav til kvinder her. De smukke farver og dejlige nuancer tøjet er i, sørger for at du ikke ser alt for ”pang” ud, men også kan se moderigtig og pæn ud, mens du føler dig afslappet.

Klassisk look mikset med et pænt look

Det Gustav kan, som er helt specielt, er, hvordan de får tiderne til at passe sammen og kan på en gang skabe et klassisk look, med rødder fra 1940’erne, mens de stadig får dig til at se knaldgodt ud og passe ind i tidens trend. Det er helt unikt og vidunderligt, at et tøjmærke kan finde en elegant måde at udtrykke og fremme din figur og stil. Lige meget hvad du er på udkig efter, så har Gustav et stort udvalg af modetøj. Om det så er kjoler, nederdele, bukser, trøjer eller habitjakker.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply