Mest motion på mindst plads

Mest motion på mindst plads

De sidste to år har flere og flere fået smag for hjemmetræning, fordi det er den eneste måde at sikre sig, at man altid kan komme til at træne. Det er også med til at sørge for, at musklerne ikke svinder helt ind, skulle man ende i isolation, eller fitnesscentrene lukker. Spørgsmålet er så bare,

De sidste to år har flere og flere fået smag for hjemmetræning, fordi det er den eneste måde at sikre sig, at man altid kan komme til at træne. Det er også med til at sørge for, at musklerne ikke svinder helt ind, skulle man ende i isolation, eller fitnesscentrene lukker.

Spørgsmålet er så bare, hvilken træningsmaskine man skal købe, hvis man ikke har så meget plads, men stadig gerne vil have pulsen op. Et af svarene kan være en romaskine. Det er en maskine der er blevet mere populær med årene, og her får du nogle af fordelene ved den.

Ro afsted i stuen

Hvis du nogensinde har set en roer til OL, er du ikke i tvivl om, at roning giver god motion. De er kendetegnede ved slanke, stærke kroppe med store muskler både i arme og ben. Og det er da også den slags resultater (måske ikke i så voldsom grad) man kan se, hvis man bruger sin romaskine flittigt.

For med sådan en maskine, træner du både arme og ben, samtidig med du træner konditionen, og det er en stærk kombination. En lækker feature derudover er, at opbygningen på mange romaskiner betyder, at der bliver blæst en let brise i hovedet på dig mens du ror. På den måde undgår du at overophede, og kan næsten føle dig hensat til en tur ude på havet.

Find den bedste romaskine

Der er stor forskel på de romaskiner du kan købe hjemme til stuegulvet. Har du allerede prøvet en, du var glad for i fitness, så prøv at gå efter noget lignende. Bemærk dog, at der også er forskel på, hvor stabile maskinerne er, og hvor meget de larmer. Dette er måske værd at tage med i overvejelserne, hvis du bor i lejlighed.

Newbie
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply