Guide: Lav en køkkenhave derhjemme med disse råd

Guide: Lav en køkkenhave derhjemme med disse råd

Hvis du har grønne fingre, har du helt sikkert ofte overvejet, om du skulle få lavet en køkkenhave derhjemme. Det er nemlig en fordel på flere forskellige måder, og er samtidig også bare et rigtigt hyggeligt haveprojekt. Læs videre her for at finde ud af, hvordan du laver en køkkenhave derhjemme – det er slet

Hvis du har grønne fingre, har du helt sikkert ofte overvejet, om du skulle få lavet en køkkenhave derhjemme. Det er nemlig en fordel på flere forskellige måder, og er samtidig også bare et rigtigt hyggeligt haveprojekt. Læs videre her for at finde ud af, hvordan du laver en køkkenhave derhjemme – det er slet ikke så svært, som du måske frygter.

Lav en plan over din nye køkkenhave

Når du skal have lavet køkkenhaven derhjemme, er det en god ide først og fremmest at finde ud af, hvordan den egentligt skal se ud. Det er på dette tidspunkt også en god ide at måle lidt op derhjemme i haven, så du har en ide om, hvor stor din nye køkkenhave kan være. Du kan så begynde at planlægge, hvordan den egentligt skal bygges op.

Du kan jo både benytte dig af bede, men også plantekasser til køkkenhaven. Du kan finde plantekasse til haven her. Plantekasser kan du bruge til mange ting i din køkkenhave. Heri kan du plante forskellige krydderurter eller lignende, så du kan hente dem i køkkenhaven, når di mangler dem til madlavningen.

Find ud af, hvad du gerne vil så

Når du først har fået lavet din køkkenhave præcis som du vil have den, kan du begynde at overveje, hvad du faktisk gerne vil så og plante. Det kan jo være, at du gerne vil plant noget som gulerødder og kartofler, hvis det er noget, som i spiser meget derhjemme?

Det er en fordel at overveje, hvad i faktisk vil få spist, hvis du planter det i køkkenhaven. På den måde undgår i, at i faktisk slet ikke spiser alt det, som du planter i køkkenhaven, og det ville jo være spild. Dette er altså guiden til dig, der skal lave en køkkenhave i hjememt.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply