4 hyggelige DIY projekter til dit efterår

4 hyggelige DIY projekter til dit efterår

Inden længe falder bladende af træerne, og det er tid til at sidde indenfor med en varm kop kaffe og hygge. Det er tid til læsning af skønne romaner og sysle med små projekter. Læs med her og få bud på 4 hyggelige DIY projekter til dit efterår. Bæredygtig husholdning Et genialt projekt at gå

Inden længe falder bladende af træerne, og det er tid til at sidde indenfor med en varm kop kaffe og hygge. Det er tid til læsning af skønne romaner og sysle med små projekter. Læs med her og få bud på 4 hyggelige DIY projekter til dit efterår.

  1. Bæredygtig husholdning

Et genialt projekt at gå i gang med er at udskifte nogle af dine engangsprodukter i hjemmet med mere bæredygtige versioner. Du kan f.eks. hækle dine egen vatrondeller, vaske- og karklude. Det er et super hyggeligt og nemt projekt. Sørg for at hækle i økologisk bomuld så der er mindst mulig miljømæssig påvirkning. Desuden sparer du i fremtiden massere af penge på ikke at skulle købe disse engangsting igen.

  1. Styr på smykkerne

Hvis du har en masse fine og finurlige smykker, ved du også, hvor svært det kan være at holde styr på dem. Heldigvis kan du selv lave fine opbevaringsløsninger til dem. Det kan være små skåle, du maler eller en armbåndsholder af en tyk eller tynd rundstok.

Find fine materialer og idéer til dit næste DIY projekt her.

  1. Kunst til væggene

Grafisk kunst og stregtegninger er meget moderne for tiden, og heldigvis er det supernemt at lave. Lav mønstre med forskellige former som cirkler, trekanter og firkanter i forskellige farver, der passer sammen med rammen. Find gerne inspiration på nettet. Er du lidt mere vant til at tegne, kan du begive dig ud i nogle fine stregtegninger, der er lige til at hænge op på væggen.

  1. Overskuelig tavle

Har du og din familie en super travl hverdag? Det kan være en god idé at lave en eller anden form for opslagstavle, der kan give et overblik i hverdagen. Om det er ugens aktiviteter, en to-do liste eller en madplan, der skal op på tavlen er helt op til jer. Mal en plade eller en overflade med tavlelak og køb kridt og en svamp. Så har du en super fin og kreativ tavle.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel