Overvejer I at give hinanden adventsgaver i år?

Overvejer I at give hinanden adventsgaver i år?

Det er altid en god idé at forkæle hinanden i parforholdet lidt ekstra i julen, og det kan adventsgaver være med til at gøre. Modsat pakkekalenderen der skal indeholde 24 gaver og gives hver dag op til jul, skal du med en adventskalender kun give adventsgaver hver søndag op til jul. Det gør det lidt

Det er altid en god idé at forkæle hinanden i parforholdet lidt ekstra i julen, og det kan adventsgaver være med til at gøre. Modsat pakkekalenderen der skal indeholde 24 gaver og gives hver dag op til jul, skal du med en adventskalender kun give adventsgaver hver søndag op til jul. Det gør det lidt mere overskueligt at købe gaver til hinanden og stadig prioritere forkælelsen, og det gør det også nemmere at give hinanden gaver, hvis I ikke bor sammen eller af andre årsager ikke ser hinanden hver dag.

 

Adventsgaver på budget

Hvis I vil købe adventsgaver til hinanden, er det en god start at blive enige om budgettet. Det er både muligt at komme til at bruge rigtig mange penge på adventsgaver, men det er også muligt at købe adventsgaver til næsten ingen penge eller endda holde det til gratis overraskelser i hverdagen. En adventsgave på budget kan være alt fra en hel dag, hvor man lader sin kæreste slippe for de praktiske ting såsom tøjvask, opvask, støvsugning osv. Det kan også være en aften på sofaen, hvor man ser sin kærestes yndlingsfilm, selv om man ikke selv er særlig interesseret i den, eller man kan lave sin kæreste livret til aftensmad. En gave der heller ikke koster meget kunne være en tur i biografen, i teatret, i bowlingcentret eller et romantisk restaurantbesøg.

 

De større adventsgaver

Hvis I ikke går meget op i, hvad prisen på gaverne koster, kan I forkæle hinanden med et spa- eller weekendophold med en masse afslapning og tid til hinanden, eller det kan helt modsat være en sjov oplevelsestur med enten indendørsski, klatring, ølsmagning, madkursus osv.

Hvad enten I vælger at forkæle hinanden på budget eller gerne vil ofre lidt på gaverne, vil det med garanti være godt med lidt forkælelse i den ellers travle juletid.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel