Anbefaling: Følg disse gode råd i forbindelse med et hussalg

Anbefaling: Følg disse gode råd i forbindelse med et hussalg

Boligmarkedet går op og ned, og konkurrencen kan være bred det ene øjeblik og nemt at sælge det andet øjeblik. Vi har samlet nogle gode råd til dig som sælger, hvis du står over for at skulle af med din bolig. 7 gode råd, hvis du vil have succes med dit hussalg Kompetent rådgivning og

Boligmarkedet går op og ned, og konkurrencen kan være bred det ene øjeblik og nemt at sælge det andet øjeblik. Vi har samlet nogle gode råd til dig som sælger, hvis du står over for at skulle af med din bolig.

7 gode råd, hvis du vil have succes med dit hussalg

Kompetent rådgivning og vejledning:
Når du skal sætte din bolig til salg, er det en rigtig god idé, at erhverve sig med en kompetent boligrådgiver inden for området. Han kan vurdere boligens stand, populariteten i området osv., og udregne en pris heraf, der vil lægge i et realistisk leje, så det hverken skræmmer købere væk, eller undervurderer husets værdi.

Fremvisning af din bolig:
Når dit hus skal fremvises, kan det gøres ved en enkeltfremvisning eller ved at afholde et Åbent Hus. Begge fremvisninger kræver forberedelse.  Sørg for at gøre rent, rydde op, lufte ud i hele boligen og evt. købe friske blomster og tænde levende lys i stue og køkken, så potentielle købere får et hyggeligt indtryk af huset.

Din boligs tilstand:
Købere vil hurtigt lægge mærke til boligens tilstand og vurdere plusser og minusser heraf. Jo større fejl og mangler, jo større risici er der for, at køberne takker nej, da det kan betyde større renoveringer, når huset skal overtages. Forsøg så vidt muligt at udbedre småskaderne som tapetskader, gok og fejl i maling eller paneler, knirkende døre eller vinduer, der binder.

Skab lys og åbenhed:
Mørke rum kan muligvis skræmme købere væk, fremfor lyse rum, der kan få rummene til at føles større, end de er. Har boligen mørkmalede vægge, kan det betyde meget, at man maler dem hvide eller i lysere farver, så boligen har et lyst og rent udtryk.
Forsøg også at åben op ved vinduespartier og terrassedøre. Rul persienner op eller træk gardinerne fra.

Tag et kig på haven:
Er der have tilknyttet til boligen, kan det også være nødvendigt at tage et kig på den. Slå græsset, fjern visne blade og blomster, og sæt måske en lyskæde op, hvis der er overdækket terrasse. Er det mørkt, kan man sætte lanterner eller fakler på terrassen.

Spred en dejlig duft:
Ved en fremvisning gælder det om at få sat alle sanser på spil. Vi bedømmer med synet, føle-, lugte- og evt. smagssansen. Sørg derfor for at lufte godt ud i boligen, og er overskuddet til det, kan man bage boller inden en fremvisning, så der spreder sig en dejlig duft i køkkenet, eller køb nogle duft-lys, der kan brænde i stuen.

Få husdyret passet:
Har man hund, kat eller andet fritgående husdyr, kan det være en god idé, at få den passet ved en fremvisning i forhold til, hvis køberne er allergiske eller er bange for hund eller kat.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel