Tips til at sove godt alle steder

Tips til at sove godt alle steder

Er du en af de heldige få, som kan sove ubesværet alle steder, alle tidspunkter på dagen og i alle situationer så behøver du ikke læse med i det følgende. Men bliver du derimod som flertallet irriteret af aldrig at kunne sove under unormale omstændigheder, så bør du læse med og få tips til at

Er du en af de heldige få, som kan sove ubesværet alle steder, alle tidspunkter på dagen og i alle situationer så behøver du ikke læse med i det følgende. Men bliver du derimod som flertallet irriteret af aldrig at kunne sove under unormale omstændigheder, så bør du læse med og få tips til at få en god lur eller en uforstyrret søvn, hvor end du er.

Luk ned for sanserne

Uanset hvor du er, er det vigtigt, at hverken lys eller lyd forstyrrer din søvn, da det påvirker sanserne og giver en urolig søvn. Så hvis du gerne vil have en god søvn et sted, hvor du ikke er vant til omgivelserne, kan det være en god idé at benytte ørepropper og en sovemaske. Ørepropper er ideelle til at lukke af for støjende omgivelser, så du kan slappe af og falde ind i en behagelig søvn uden afbrydelser. Derfor er de uundværlige til at få en god søvn i ukendte omgivelser.

Ligeledes er sovemasker, da de blokerer lys i højere eller mindre grad og findes i forskellige udgaver, der kan blokere helt op til 100 % af lyset, så du kan sove uforstyrret selv i dagslys. Når man køber en sovemaske, er det vigtigt at vælge en i et materiale, som føles blødt og giver størst komfort men samtidigt er lækkert og åndbart, så ansigtet ikke sveder under søvnen. Hvis du er interesseret i at se mere om sovemasker, kan du besøge hjemmesiden her.

Hvornår skal man tage hensyn?

En sovemaske og ørepropper kan være det perfekte udstyr i mange situationer. På farten er de helt ideelle at medbringe for at skærme af for irriterende lys og støjende medpassagerer, men der er faktisk også en del andre situationer, hvor det kan være fordelagtigt at benytte.

Har du nattearbejde og dermed behov for at sove i dagtimerne, er det en rigtig god idé at bruge sovemaske til at fortælle din krop, at det er sovetid og fjerne støj med et par ørepropper. Til sidst er det også en god idé at medbringe udstyr til at sove, hvis du skal sove hos venner, veninder eller familiemedlemmer, da du vil sove i uvante omgivelser, hvilket skærper dine sanser og giver en mere utryg søvn. Derudover ved du aldrig, om der er mørklægningsgardiner eller en skrigende baby hos overboen, så det er en god idé at være forberedt, hvis du ønsker at få en god, uafbrudt søvn.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel