Anlægning af indkørsel

Anlægning af indkørsel

Går du med tankerne om en ny indkørsel? Igennem årene bliver ens indkørsel mere træt at kigge på, hvor du til sidst kommer til et punkt, hvor du gerne vil have skiftet den. En ny indkørsel syner bedre for øjet, og det får din bolig til at fremstå elegant og indbydende. Belægningstype I dag findes

Går du med tankerne om en ny indkørsel? Igennem årene bliver ens indkørsel mere træt at kigge på, hvor du til sidst kommer til et punkt, hvor du gerne vil have skiftet den. En ny indkørsel syner bedre for øjet, og det får din bolig til at fremstå elegant og indbydende.

Belægningstype

I dag findes der mange forskellige versioner af indkørsler i forskellige størrelser og belægning. En af de mest sete er fliser. Grunden til mange vælger at få fliser skyldes, at det er nemt og overskueligt at holde. Med fliser er du garanteret mindre arbejde og længere holdbarhed end grus eller sten. Mellem grus og sten ses en tendens til meget ukrudt, hvilket kræver, at du ofte finder havehandsker og riven frem. Du kan derfor med god samvittighed vælge belægningssten, som du kan finde i forskellige stentyper afhængig af, hvilken stil som du søger. Der er alt lige fra herregårdssten til betonbrosten. Sørg for, at dine belægningssten bliver lagt ordentligt, så du undgår at fliserne knækker eller revner, når bilen kører over dem.

Tænk på, hvilken størrelse indkørslen skal have. Det kan være, at du ønsker den skal være større end førhen. Mål op til den, og se om størrelsen passer. Hvor mange biler skal der kunne holde? Ligeledes kan det være værd at overveje, om du gerne vil have plads til borde og stole, hvor I kan sidde om aftenen og f.eks. nyde aftensolen.

Vedligeholdelse

Hvis du gerne vil pleje din indkørsel, kan du feje fugesand over fliserne et par gange om året. Gennem en vedligeholdelse sørger du får, at folk får et godt førstehåndsindtryk, når de kommer på besøg. Du kan derfor imponere dig selv, gæsterne og nabolaget ved at passe godt på din indkørsel. Om vinteren kan du vedligeholde indkørslen ved at fjerne sne, og om sommeren kan du fjerne ukrudt. Selv de små ting gør en kæmpe forskel i sidste ende.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply