DIY: Boligindretning

DIY: Boligindretning

Do-it-yourself projekter er perfekte til dig, der gerne vil gøre dit hjem mere personligt – og samtidig spare penge. Find din kreativ side frem og brug den mørke vintertid på et hyggeligt projekt. Herunder får du inspiration til små projekter – både til de kreative sjæle og til dem, der måske ikke altid har skruet

Do-it-yourself projekter er perfekte til dig, der gerne vil gøre dit hjem mere personligt – og samtidig spare penge. Find din kreativ side frem og brug den mørke vintertid på et hyggeligt projekt. Herunder får du inspiration til små projekter – både til de kreative sjæle og til dem, der måske ikke altid har skruet hænderne ordenligt på.

 

Gør din bolig personlig med DIY

Der findes et utal af eksempler på, hvilke DIY projekter du kan give dig i kast med. Her op til jul kan du lave din egen julepynt, juledekorationer eller julegaver.

 

Køkkenet kan gøres personligt og hyggeligt med gamle syltetøjsglas, du laver om, så du kan putte alt fra nødder, til the og krydderier i. Lav fine etiketter til glassene og lad dem stå fremme. Når du nu er i gang i køkkenet, kan du også selv lave dine krydderolier eller tørrede krydderurter, som også kan pryde på køkkenbordet.

 

Nyder du at være kreativ og sidde med små projekter, så kan du hækle puder, klude eller dækkeservietter. Du kan male skåle med porcelænsmaling eller hoppe tilbage til barndommen og lave perleplader. I virkeligheden er det kun fantasien, der sætter grænser.

 

DIY for nybegynderen

Er det første gang, du hører om DIY-projekter, eller er du bare ikke så erfaren? Det betyder ikke, at du ikke kan kaste dig ud i dine egne projekter, når det gælder boligindretning. En nem måde at komme i gang på er at tage noget andre har lavet – og gøre det til dit eget.

 

Gør din entré personlig med unikke knagerækker, du hænger, så de passer præcis til dig. Variér knagene, hæng dem i forskellige højder og pludselig har du en flot og personlig entré. Du kan herefter fortsætte i entreen eller i en af dine andre rum med en flot billedvæg. Med malerier fra mynewart.dk, kan du skaber en unik og harmonisk billedvæg – der passer lige til dig og dit hjem.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel