Fem fede modetips

Fem fede modetips

Hvis du er interesseret i mode, er du sikkert også vild med tanken om, at det nu endelig ser ud til at være blevet rigtigt forår. Det betyder nemlig, at det igen er tid til at trække i smukke forårsklæder og vise sig frem i bybilledet. I denne artikel får du et overblik over, hvad

Hvis du er interesseret i mode, er du sikkert også vild med tanken om, at det nu endelig ser ud til at være blevet rigtigt forår. Det betyder nemlig, at det igen er tid til at trække i smukke forårsklæder og vise sig frem i bybilledet. I denne artikel får du et overblik over, hvad du kan holde øje med, hvis du vil gøre dig positivt bemærket.

For når foråret først kommer, så er det i den grad højsæson for modeelskere, som gør sig klar til at nørde med alle de nye trends og kollektioner. Det er dog ikke nødvendigvis kun modenørderne, som er vilde med foråret i forbindelse med mode. Det betyder jo, som de fleste har bemærket, at man tager et par lag af, og man igen man vise de flotte sommerlige modeller frem. Det er altså blevet tid til at vise de flotte skjorter frem. Mangler du sådan en, kan du klikke her.

Sko

Klassiske sko har alle dage været flotte, og det ser ud til, at det bliver populært igen i foråret 2018. Der er særligt tale om de ensfarvede, som ikke skiller sig ud, men som til gengæld står flot til de fleste stykker tøj, og som derfor også er stilrene på alle måder. Det betyder bestemt ikke, at skoene nødvendigvis skal være kedelige. Mange kollektioner vil have noget kant, særligt ift. form og facon. Du kan derfor roligt vælge et eller flere par, som ikke bare ligner alle de andre, du har set.

Originals

Mange har nok lagt mærke til, at originals er ekstremt populære i disse tider. Mange kender det fra Adidas, som fylder meget i billedet, men der findes bestemt også mange andre fede mærker, som tager kampen op. Igen i år bliver dette et fænomen, som kommer til at fylde, og det er der altså også gode grunde til. Originals er bare klassiske og superspændende på samme tid. Det bliver aldrig kedeligt, selvom det faktisk er noget, man har set før. Det er som om, retromodellerne kan noget andet, vi ikke altid tænker over, før det sidder på kroppen.

Kjoler

I princippet har det altid været ganske moderne med sommerkjoler, men der er alligevel nogle gange, hvor nederdelene og shorts har taget mere fokus. Disse alternativer er selvfølgelig stadig ganske anvendelige, og det ville være synd at sige, at de bare er ”yt”. Kjolerne er dog for alvor kommet tilbage, og tendensen er, at man går i mange forskellige former og farver.

I nogle sæsoner har det været populært med dem, som sad meget tæt. Andre år har det været helt modsat, fordi kjolerne skulle være løse og give frihed. Helt tredje gange har det været vigtigt, at kjolerne var ensfarvede. I år er der dog plads til det hele, men det bliver formentlig meget tydeligt, at farverne er helt okay. Det samme er blomsterne, som mange holder af på kjoler.

Til drengene er det de klassiske shorts, som vinder frem. Meget tyder dog også på, at jeans-shorts får en lille opblomstring, efter det i de senere år ikke har været så udbredt som tidligere.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel