Epoxygulvet hitter, skal du med på modetrenden?

Epoxygulvet hitter, skal du med på modetrenden?

I dag kan det nærmest være en udfordring at åbne et boligmagasin uden at støde på et inspirationsafsnit, hvor epoxygulvet er repræsenteret. Du vil typisk kunne genkende setup‘et, når du ser billeder af et rum, hvor der er et mere spartansk look, f.eks. hvor der er hvide vægge, få planter, møbler i fokus og et

I dag kan det nærmest være en udfordring at åbne et boligmagasin uden at støde på et inspirationsafsnit, hvor epoxygulvet er repræsenteret.

Du vil typisk kunne genkende setup‘et, når du ser billeder af et rum, hvor der er et mere spartansk look, f.eks. hvor der er hvide vægge, få planter, møbler i fokus og et ”råt” gulv i billedet. Du kan se billedeksempler og booke tid til at få lagt dit eget epoxygulv på denne hjemmeside.

For et råt gulv, er nemlig kendetegnende for epoxygulvet. Og netop den mere hårde og spartanske stil, er meget efterspurgt. Fordelen er designmæssigt, at dit rum træder mere i karakter, hvormed møbler, billedkunst m.m. bliver naturligt bedre fremhævet.

Det lettere industrielle look er derfor med til at sikre en designmæssig rå tone, som man kender det fra f.eks. den populære loft style, som også kendes under udtrykket New York stilen.

Et gulv med mange fordel

Selvom design står rigtig højt på boligejernes ønskeliste, når der skal vælges et nyt gulv, er det ikke kun designet, der giver anledning til at investere i et epoxygulv. Gulvet har nemlig nogle ret væsentlige fordele!

For det første er styrken på gulvet meget høj! Her taler vi i øvrigt ikke bare om overfladestyrken, men også styrken i forhold til slid ved dagligt brug. Faktisk bruges epoxy i mange industrier, da det netop repræsenterer en utrolig holdbar løsning. Den får du naturligvis også glæde af som boligejer.

Den anden store fordel ved gulvet er, at det er meget nemt at holde rent. Rengøring er ikke noget, som må blive til besvær, da det i så fald kommer til at blive en pine for boligejeren. Epoxygulvet kan heldigvis holdes rent med almindeligt rengøringsmiddel.

I den forbindelse er det værd at nævne, at gulvet støbes ud i ét. Det betyder, der ikke vil være nogle samlinger, hvor skidt og snavs kan sætte sig. Dermed bliver der ikke hverken samlinger af skidt eller misfarvninger, hvilket ellers netop kan opstå i f.eks. fugerne mellem fliser på andre gulvtyper.

Design, styrke og rengøringsvenlighed er dermed den hellige treenighed, som gør gulvet så interessant for mange. Ønsker du selv et tilbud på gulvtypen, kan du kontakt Epoxy Design & Industri, som er eksperter i at lægge epoxygulve og andre typer af designgulve.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply