Overvejer du LED-belysning? 5 gode grunde til at skifte til LED

Overvejer du LED-belysning? 5 gode grunde til at skifte til LED

Når det kommer til dit hjem, kan små ændringer spare dig både tid og penge. Det er her, at LED-belysning kommer ind i billedet. Flere og flere er nemlig i dag begyndt at skifte fra traditionelle pærer til LED-pærer. Og det er der mange gode grunde til. Overvejer du stadig, om du skal skifte til

Når det kommer til dit hjem, kan små ændringer spare dig både tid og penge. Det er her, at LED-belysning kommer ind i billedet. Flere og flere er nemlig i dag begyndt at skifte fra traditionelle pærer til LED-pærer. Og det er der mange gode grunde til.

Overvejer du stadig, om du skal skifte til LED-lys i din bolig? Nedenfor finder du 5 gode grunde til, hvorfor du bør skifte til LED.

1. LED-pærer holder meget længere

Helt generelt holder LED-pærer meget længere end andre pærer. Det siges nemlig, at LED kan holde i op til 10 til 15 år, hvorimod halogenpærer har en gennemsnitlig levetid på omkring 2 år, mens sparepærer har en gennemsnitlig levetid på cirka 6 til 10 år.

Det betyder, at du ikke behøver at udskifte dine LED-pærer særlig tit. I sidste ende kan det spare dig for unødig brug af penge, tid og stress med at skifte dine pærer i hjemmet.

2. De er mere energieffektive

Udover at være mere holdbare er LED-pærer også mere energieffektive sammenlignet med andre pærer. Eksempelvis siges det, at LED-pærer bruger omkring 4 til 5 gange mindre strøm end halogenpærer.

I og med at en LED-pære bruger mindre strøm end en traditionel pære, opnår du en stor fordel. Det kan nemlig betyde store besparelser på din elregning, hvis du skifter til LED-pærer i dit hjem og bruger dem som din primære belysningskilde.

3. LED-lys er mere miljøvenligt

LED-lys indeholder ikke kviksølv og er produceret uden brug af miljøskadelige stoffer. Det gør, at LED-lys er mere miljøvenligt end andre tilsvarende former for lys.

Da en LED-pære også har et forholdsvist lavt strømforbrug, bliver der desuden heller ikke udledt nær så meget CO2. På den måde gør du ikke kun din pengepung en tjeneste ved at skifte til LED-belysning i din bolig. Du hjælper også miljøet ved at vælge en langt mere miljøvenlig lyskilde.

4. LED-lys lyser øjeblikkeligt

Hvis du leder efter lys, der skal tændes hurtigt, skal du vælge LED-belysning. LED-lys kan tænde og slukke med det samme. Hvis du f.eks. bruger en anden form for pære, skal du være forberedt på, at der er en opvarmningsperiode. Dette kan du undgå ved at udskifte dine lamper med LED-lys. LED-lys er derfor et godt valg til kontoret, hvor man kommer og går, og bruger mange timer af sin dag.

Derudover har traditionelle lyskilder også en kortere levetid, hvis du ofte tænder og slukker dem. Men LED-lys bliver ikke påvirket, hvis du tænder og slukker dine lamper en del. Det medfører nemlig ingen reduktion i hverken lysets levetid eller effektivitet.

5. Fleksibel belysningstype

Hvis du er på udkig efter LED-lys, vil du finde noget til ethvert behov. LED-belysning kommer nemlig i alle mulige forskellige former, størrelser og så videre. Der findes en LED-belysningsløsning, der passer lige præcis til dine behov uanset, hvor du skal bruge lamperne henne i din bolig.

Skal du bruge LED i din virksomhed, i din butik, på et kontor eller et andet sted, er det ligeledes også en mulighed. Leder du efter LED-lys til dit hjem, din virksomhed eller lignende, finder du masser af muligheder hos Plusled.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply