Et rent hjem uden brug af rengøringsmidler? Det kan faktisk godt lade sig gøre

Et rent hjem uden brug af rengøringsmidler? Det kan faktisk godt lade sig gøre

Annoncør: Labton De fleste af os har et stort udvalg af rengøringsmidler i skabet, som vi bruger til at holde overfladerne i vores hjem rene. Det er også de fleste af os, der ser det som en selvfølge, at det kræver et hav af forskellige rengøringsmidler, hvis både vores køkkenbord, komfur og toilet skal holdes

Annoncør: Labton

De fleste af os har et stort udvalg af rengøringsmidler i skabet, som vi bruger til at holde overfladerne i vores hjem rene. Det er også de fleste af os, der ser det som en selvfølge, at det kræver et hav af forskellige rengøringsmidler, hvis både vores køkkenbord, komfur og toilet skal holdes rent. Sådan behøver det dog ikke at være, for eca vand kan faktisk erstatte 90% af dine rengøringsmidler, uden du kommer til at gå på kompromis med hygiejnen i dit hjem.

Sådan fungerer det

Det lyder måske næsten for godt til at være sandt, men det eneste, du skal bruge ud over eca-maskinen for at kunne bruge eca-vand til din rengøring, er faktisk bare vand og salt. Eca-vand dannes nemlig ved elektrolyse af salt og vand, hvorved det bliver til et klorbaseret desinfektionsmiddel.

Du vil både kunne bruge denne type vand til rengøring og desinficering, og det er desuden allergivenligt.

Derudover er der tale om et rengøringsmiddel, der er klimavenligt og bæredygtigt, og som du derfor kan bruge med god samvittighed.

Spar penge

En anden fordel ved eca-vandet er, at du slipper for at skulle betale for alverdens forskellige rengøringsmidler, som tit kan være overraskende dyre og desuden fyldt med kemikalier i massevis.

Tilbagebetalingstiden på maskinen vil være omkring 2-3 måneder, og der skal dermed ikke lang tid til, før maskinen er tjent ind, og du dermed vil kunne nyde godt af besparelserne.

Effektivt og alsidigt

Der er tale om et effektivt rengøringsmiddel, som samtidig er yderst alsidigt. Du kan nemlig bruge eva-vand til rengøring af alt lige fra gulve til borde, møbler, håndtag samt en masse andet. Det vil kunne fjerne bakterier, svamp, skimmel og ikke mindst virus.

Derudover er rengøringsmidlet perfekt, hvis du spilder rødvin eller madrester, hvilket det kan fjerne uden problemer.

Det kan også fjerne nikotin, hvilket er oplagt, hvis du ryger inden døre, eller hvis du flytter ind i et tidligere rygerhjem. Eca-vandet er dermed perfekt til fjernelse af dårlig lugt og luft, og det vil bidrage med en frisk duft.

Vil du vide mere?

Er du blevet nysgerrig på eca-vand, og overvejer du, om det måske kunne være noget for dig? Så kan du med fordel læse mere om egenskaberne og på den måde finde ud af, om det skal være dit fremtidige rengøringsmiddel.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply