3 ting du skal overveje ved køb af ny bil

3 ting du skal overveje ved køb af ny bil

Går du og overvejer køb af ny bil, så har du nok fundet ud af der er uendelige muligheder, stor, lille, SUV, stationcar eller cabriolet? Der er mange spørgsmål der skal besvares og opfyldes, men hvad skal man lægge mest vægt på og hvad er vigtigt for præcis dig og din familie.   Hvordan ser

Går du og overvejer køb af ny bil, så har du nok fundet ud af der er uendelige muligheder, stor, lille, SUV, stationcar eller cabriolet? Der er mange spørgsmål der skal besvares og opfyldes, men hvad skal man lægge mest vægt på og hvad er vigtigt for præcis dig og din familie.

 

Hvordan ser økonomien ud?

Det mange tager udgangspunkt i, er, hvad er der egentligt taget råd til, og hvor meget bil kan vi få vores penge. Det er ikke uden grund du tænker på økonomien først, og hvis ikke du har gjort det, skal du nok til at overveje det nu. Det er aldrig smart at købe en bil, eller i det hele taget hvilket som helst produkt, som man ikke har råd til. Det grundlæggende spørgsmål ligger derfor i, ’hvad har vi råd til’ og det kommer, ved bilkøb, mange gange til at betyde en beslutning om du skal erhverve dog en ny eller brugt bil.

 

Ny eller brugt bil?

Har du gået og drømt og en helt ny bil, kan du ikke få ligeså meget bil for pengene, som ved køb af en brugt bil. Grunden til mange overvejer og ender med at købe en spritny bil, er de fordele der kommer med i købet. Du er sikker på at der ikke er sket noget med bilen før du ejer den, og du får formegentligt en god garanti med i købet og omkostningerne til eventuel reparation er på baggrund af det også lavere. I dag får man dog tit og ofte også denne form for garanti med på et køb af en brugt bil og derfor er det også interessant at kigge på. Ved køb af brugt bil har du nemlig mulighed for at få meget mere bil for dine penge. Det kunne være en større og mere praktisk bil, eller en fra et dyrere mærke. Her er det interessant at kigge på dem fra et dyrere mærke, da du får en bil der var væsentligt dyrere end den man måske havde råd til fra ny.

Er du på jagt efter en ny eller brugt bil i Odense eller omegn, eller andre gode forbrugerråd, så kig på migogodense, hvor du, på deres hjemmeside migogodense.dk, finder en masse artikler netop til dig.

 

Kig på fordelene på længere sigt

Der er derfor mange fordele ved at købe en brugt bil, du får en dyrere bil og derved en bil der er udviklet bedre. Selvom det mange gange også betyder en større bil – som en ensbetydende med støre sikkerhed, og en med flere hestekræfter, betyder det, også på baggrund af dennes bedre teknologiudvikling, at den mange gange kan køre længere på literen end den billigere bil, som har en mindre motor. På den måde gavner det, i sidste ende, også din pengepung og dine kære på den længere sigt. Dertil kommer den øgede køreglæde man får i dyrere biler. Det er ikke noget man tænker over, hvis man aldrig har ført en dyrere bil, men har man først prøvet det, går man aldrig tilbage igen.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel