Guide – sådan vælger du den rette støvsuger

Guide – sådan vælger du den rette støvsuger

I dag er rengøring noget, de fleste mennesker kender til. Det er dog forskelligt, hvor ofte folk gør rent i deres egne hjem. Nogle gør rent dagligt, andre gør rent ugentligt, og nogle gør rent, når de synes, der er blevet for beskidt. I gamle dage brugte man kost og klude til rengøring af gulv,

I dag er rengøring noget, de fleste mennesker kender til. Det er dog forskelligt, hvor ofte folk gør rent i deres egne hjem. Nogle gør rent dagligt, andre gør rent ugentligt, og nogle gør rent, når de synes, der er blevet for beskidt. I gamle dage brugte man kost og klude til rengøring af gulv, indtil en mand ved navn Daniel Hess opfandt en tæppefejemaskine i 1860. Siden da er denne maskine blevet til det, man i dag kalder en støvsuger. Fordelen ved at gøre rent i dag med en støvsuger, det er, at det kan gøres meget hurtigere og mere effektivt. Så hvis du står og mangler en støvsuger, fordi den gamle er gået i stykker, eller du lige er flyttet i lejlighed og skal have din første støvsuger – så kan du læse mere herunder, omkring de mange forskellige modeller der findes på markedet.

Flere modeller at vælge mellem

En støvsuger er ikke bare en støvsuger, fordi der findes flere forskellige modeller, som man kan vælge mellem. Eksempelvis findes der en håndholdt håndstøvsuger, som er kompakt og lille i størrelsen, hvilket betyder, at den er god til at fjerne krummer og småting.

Hvis man derimod gerne vil have en maskine, der kan bruges i hele huset, uden at man skal gå rundt med støvsugeren, så er en centralstøvsuger et bedre valg, da man blot sætter slanger ind i væggene i de forskellige rum. Så behøver man ikke at gå rundt med støvsugeren, man kan blot tage en slange fra væggen og rengøre det rum med netop den slange.

Derudover så kan det være at man er et travlt menneske og derfor ikke har tid til rengøring på grund af arbejde eller lignende. Hvis det er tilfældet, så vil en robotstøvsuger passe bedre til dig.

Gode råd til rengøringen

Inden man begynder at støvsuge sin lejlighed, så er det vigtigt, at man tømmer støvsugerposen, da en fuld støvsugerpose kan gøre sugeevnen svagere. Derudover så støv altid af inden du støvsuger, brug mundstykkerne og tag tempoet ud af rengøringen – det giver det bedste resultat.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel