Her er de største boligtrends i 2019

Her er de største boligtrends i 2019

Hvis man går og drømmer om, at lave om derhjemme. Kan man finde inspiration, igennem tidens store trends. Hvis man ikke gider kigge utallige blade, og hjemmesider igennem for, at finde 2019’s største trends, kan man læse dette indlæg, hvor vi har samlet dem alle sammen for dig. Farverne du skal bruge De seneste par

Hvis man går og drømmer om, at lave om derhjemme. Kan man finde inspiration, igennem tidens store trends. Hvis man ikke gider kigge utallige blade, og hjemmesider igennem for, at finde 2019’s største trends, kan man læse dette indlæg, hvor vi har samlet dem alle sammen for dig.

Farverne du skal bruge

De seneste par år har lyserød, være en populær farve i danske hjem. Det var både stole, puder, og service der skulle være lyserødt. I år er farvepaletten blevet spredt lidt ud, og der er kommet flere pasteller at vælge i mellem. Man skal nemlig nu både bruge, syren, støvet limegrøn, og fersken farve. En af de store trends er også, at man blander disse farver.  Men hvis man ikke ønsker, for mange farver, kan man også vælge en af farverne, som man går med i hjemmet.

Hvis man er lidt modigere, og synes pasteller bliver for ’kedeligt, kan man vælge en anden trend. I 2019 er det nemlig blevet helt ok, at man kører blokfarver. Dette kunne f.eks. være i badeværelset, hvor man uden problem kan køre fliser i en stærk farve, og samtidig male væggen ovenfor, i en anden stærk farve. Et andet led i denne trend er, at det kun er fantasien der sætter grænser. Du kan derfor sagtens, køre kontrastfarver. Det er kun dit mod, det kommer an på her.

Hvis man godt kan lide farver, men det skal være neutralt, kan man også det. En af de store farvetrends i år er, at man bruger en støvet grøn, grågrøn, eller svag limegrøn. Den støvede grønne har taget over, for den ellers meget dybe grønne, som de seneste år har domineret.

Hvis man hellere vil have et roligt, og elegant hjem, kan man følge en anden trend. For i år er det nemlig blevet meget moderne, at man kører jordfarver sammen. Specielt grå, brun og beige hitter, når man ser i kataloger, blade, og på messer. Denne trend er specielt god, hvis man har søvnproblemer. Udover at man kan lave et roligt look, kan man også spise vitaminer. Disse kan man finde ud Jala-helsekost, som også kan guide dig, til de rigtige vitaminer. Men det rolige look, vil gøre det nemmere for dig, at sove i dit hjem.

Materialerne der hitter

De seneste år har man ikke, kunne komme uden om velour, i sin boligindretning. I 2019 er dette blevet udviklet, og en 70’er favorit er kommet tilbage. Man skal nemlig sørge for, at skifte sin velour ud med fløjl. Materialet giver din bolig kant, og karisma. Ligesom med velour, er det både sofaen, stolene, og puder der skal være, i det bløde materiale. Man kan sige, at dette materiale er, hvad er fedt ud er for et outfit. Derfor kan man besøge Urkompagniet.dk, hvis man gerne vil have fede accessoires, til ens outfit.

Dekorationer der skal pryde dit hjem
Dekorationer er noget af det, som kan hjælpe til, at sætte et personligt præg på ens bolig. En af de store trends, inden for dekorationer, passer godt med trenden inden for farver. Ens dekorationer skal nemlig, være i bløde og buede former. Specielt lyseholdere kan man vælge, i nedtonede nuancer og U-former. Det samme gælder faktisk, hvis man skal vælge møbler. Her er det også de runde kanter, og former der vinder frem.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel