Den bedste metode til forstærkning af spuns

Den bedste metode til forstærkning af spuns

Metode – Forstærkning af spuns med spunsanker Hvis man står i den situation, hvor man skal bruge en midlertidig installation, er det helt oplagt, at man benytter brugen af ’spunsanker til forstærkning af spuns’, da metoden kan udmærke sig og genanvendes. Dermed undgår man samtidig følgeskader på omkringliggende bygninger og omfattende reetablering. Derfor er forstærkning

Metode – Forstærkning af spuns med spunsanker

Hvis man står i den situation, hvor man skal bruge en midlertidig installation, er det helt oplagt, at man benytter brugen af ’spunsanker til forstærkning af spuns’, da metoden kan udmærke sig og genanvendes. Dermed undgår man samtidig følgeskader på omkringliggende bygninger og omfattende reetablering. Derfor er forstærkning af spuns med spunsanker altså værd at foretrække. Man kan til sin egen fordel have et aktivt trækanter, umiddelbart til efter installering, og dermed undgå en dyr ventetid.

 

Hvis man står med et byggeprojekt, hvor man skal benytte forstærkning af spuns, er der en helt perfekt virksomhed til lige netop forstærkning af spuns, hvor man her kan finde en vibrationsfri metode til montering og installering af spunsanker. De designer hver enkelt spunsanker ud fra viden om jordbundsforhold og bæredygtig jord, som pælene skal placeres nede i, og ud fra en viden om overlejrende jordlag og den last, som skal stabiliseres.

De skruer samtidig spunsankrene i frem for at ramme/slå dem i, så der ikke opstår skadelige og følgevirkninger. Det kan eksempelvis være rammende pæle. Metoden medfører desuden ingen opgravning, hvilket gør, at der vil være færre omkostninger.

 

Spuns er en generel nødvendighed indenfor byggeprojekter, hvor omkringliggende jord skal holdes stabilt, da det gør at arbejdet bliver så effektivt som overhovedet muligt. Jorden bliver, hvor den skal! Spunsvægge er meget holdbare og er i stand til at bevare både vand og jord. Spuns er nemlig tynde jernplader, der er banket ned i jorden, for at holde på jorden og forhindre jorden i at skride.

 

Disse spunsankere er udformet som store skruer, som bliver installeret i jorden. Hver skruepæl samles af sektioner på oftest op til to meter. Sektionerne fastgøres til hinanden med kraftige stålbolte. Øverste meter af en skruepæl er altid galvaniserede for at modvirke korrosion.

 

 

 

 

 

 

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel