Hvad har du på væggen?

Hvad har du på væggen?

I takt med, at vi tager de fleste af vores billeder med mobilen, er der færre og færre familiebilleder på væggene i de danske hjem. Men hvad skal du så have på væggen i stedet for? Her er nogle bud. Plakater Det er super populært med plakater og kunsttryk sat sammen, som en meget personlig

I takt med, at vi tager de fleste af vores billeder med mobilen, er der færre og færre familiebilleder på væggene i de danske hjem. Men hvad skal du så have på væggen i stedet for? Her er nogle bud.

Plakater

Det er super populært med plakater og kunsttryk sat sammen, som en meget personlig billedvæg. Plakater med en by der betyder noget særligt for dig. Grafisk opsætning af et ordsprog eller mantra du bruger meget osv. Har du børn, som elsker at tegne, kan du sætte en DaVinci ramme op på billedvæggen sammen med de grafiske plakater og udstille juniors nyeste kunstværk.

Billedhylder

Er du typen, som hurtigt skifter din mening med hensyn til, hvad du kan lide af billeder, kan du i stedet sætte billedrammer op, hvor du kan blande billeder og små nipsgenstande, som til sammen giver et yderst personligt indblik i dig og jer som familie. Du er knapt så låst til format og størrelser, når du bruger billedhylder. Samtidig giver det større frihed over hvad du kan udstille.

Reoler

Er du ikke til billeder, eller bryder du dig bare ikke om tunge opbevaringsmøbler på gulvet, kan du i stedet vælge at sætte vægreoler op. Disse kommer ofte med en variation af hylder og skabe, skræddersyet til dit behov. På denne måde kan du også holde gulvet frit og nemmere at rengøre. Win win win.

Fototapet

Du kan også vælge at få et stort motiv på væggen ved hjælp at fototapet. Fototapet er et samlet billede, printet på tapet, som du sætter op på en enkelt væg. Det gør indtryk, og sætter stemningen for rummet. Et dristigt valg, for den modige boligindehaver.

Kalkmaling

Det er også stadig vildt moderne at lave en væg, med en flot accentfarve i kalkmaling. Det er knapt så dristigt som fototapet, men et smukt og harmonisk valg til det moderne hjem.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel