Hvorfor vælge et pantebrevslån?

Hvorfor vælge et pantebrevslån?

Har du fået øjnene på en lækker bolig, som du gerne vil købe? At købe en bolig kan koste mange penge, og det er de færreste, der har råd til at købe den kontant. Så hvis du går og drømmer om en bolig, har du højst sandsynlig brug for at låne nogle penge. Der findes

Har du fået øjnene på en lækker bolig, som du gerne vil købe? At købe en bolig kan koste mange penge, og det er de færreste, der har råd til at købe den kontant. Så hvis du går og drømmer om en bolig, har du højst sandsynlig brug for at låne nogle penge. Der findes flere forskellige metoder til at låne penge til et hus, og der er fordele og ulemper ved det hele. Uanset hvilken metode du vælger, er det et krav, at du selv har 5% af boligens værdi, som du kan lægge i udbetaling. Men hvad så med resten?

Vælg et pantebrevslån

Mange vælger at kombinere et realkreditlån og et banklån, når de skal låne penge til en bolig. Det er som regel den billigste løsning, men til gengæld kan det være svært at blive godkendt til både et realkreditlån og et banklån. Derfor er det smart med et pantebrevslån. Med et pantebrevslån kan du låne helt op til 95% af boligens værdi, hvilket er en fordel, da du så udelukkende skal betale én rente og kun betale af på én lån i stedet for flere. I modsætning til de to andre lån, kan du også her få en 100% fast rente, så du slipper for bidragssatser eller rentetillæg. Det giver dig en økonomisk vished, så du kan planlægge lang tid ud i fremtiden. Du ved, hvad du skal betale de næste mange år.

Pantebrevslånberegner

På nettet findes der flere pantebrevslånberegnere, hvor du kan gå ind og beregne, hvor meget dit lån faktisk løber op i ud fra renten, løbetiden og nogle andre faktorer. Det kan være smart at kunne få en hurtig idé om det i stedet for at skulle booke et møde i banken, som du ville skulle med et banklån. Her sparer du dig selv for noget tid og besvær.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel