Lav et børneværelse med stil og personlighed

Lav et børneværelse med stil og personlighed

Børneværelset er ofte det, som der bliver brugt mest tid på at lave i boligen, fordi vores kære børn betyder hele verden for os. Så de skal ave det rigtig godt. Men det er ikke alle, der har det lige godt med, at det roder alle vegne, og der er alt for mange farver på

Børneværelset er ofte det, som der bliver brugt mest tid på at lave i boligen, fordi vores kære børn betyder hele verden for os. Så de skal ave det rigtig godt. Men det er ikke alle, der har det lige godt med, at det roder alle vegne, og der er alt for mange farver på væggene og i rummet. Det ødelægger simpelthen indretningen. I denne guide får du råd til, hvordan du kan få et børneværelse med stil, men som stadig emmer af personlighed.

Find den grundlæggende stil

Dette område handler også om temperament. Hvor vildt må det være? I de senere år er det blevet moderne med en mere enkel indretning af børneværelset. Det gælder antal af ting på børneværelset samt farvevalg og valg af nips.

Jo mindre ting, du kommer der ind, og jo lysere farver du vælger, jo mere minimalistisk og rummeligt bliver værelset. Men dermed ikke sagt, at du ikke kan vælge farver. Du kan holde dig til pastelfarver og andre lyse farver, som stadig giver det enkle udtryk. Er det en piges børneværelse, du skal indrette kan du gå efter farver som:

  • Sart rosa
  • Hvid
  • Grå
  • Sort

Den sarte rosa skaber lige et ekstra feminint touch, som er perfekt til pige værelset, men som ikke bliver for meget. Er det en dreng, og du ønsker et minimalistisk børneværelse, kan du skifte den sarte rosa ud med lys blå.

Få personlighed ind med nips

I dag er der meget fokus på indretning, og vi vil så gerne gøre det bedre end alle andre. Når vi taler børneværelse – bedre end veninden fra mødregruppen. Vi vil gerne skabe personlighed i barnets værelse. Det kan du for eksempel gøre ved at bruge fine navneskilte til børneværelset med skyer, Batman, biler, luftballoner og meget andet. Du kan også hænge billeder op af dit barns yndlings dyr. Der er masser af muligheder for at fine enkle motiver med tegneserie figurer eller dyr.

Mal et målebånd på væggen, hvor man år for år kan se, hvor højt dit barn er blevet, ram din barns første tøj ind, eller få et håndaftryk, som kan hænges op på væggen. Det er idéer til et personligt børneværelse, men hvor du samtidig kan holde den enkle stil.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel