Filtrering: En vigtig del af verdens produktioner

Filtrering: En vigtig del af verdens produktioner

Filtrering er en vigtig del af vores produktioner hele verden over. Vi filtrerer i flere forskellige sammenhænge – både når vi har med vand, luft og gas at gøre. Et filter er et redskab til at fjerne uønskede partikler, og man laver derfor filterne på den måde, så de er i stand til at fange

Filtrering er en vigtig del af vores produktioner hele verden over. Vi filtrerer i flere forskellige sammenhænge – både når vi har med vand, luft og gas at gøre. Et filter er et redskab til at fjerne uønskede partikler, og man laver derfor filterne på den måde, så de er i stand til at fange disse partikler helt automatisk. Filtrering kan man sammenligne med, når man selv skal lave en kop kaffe. Her bruger man også et filter til at adskille partikler fra væsken.

 

Filtrering af trykluft

Har man med trykluft at gøre ved man også, at der også her skal anvendes et trykluftfilter. Tryklift filterhuse består af en tredelt konstruktion, og den er speciallavet til filtrering af trykluft. Kravene til ren trykluft og tekniske gasser er hele tiden stigende. Dette hænger sammen med, at vi ønsker at blive mere energieffektive. Med de nye trykluftfiltre kan du derfor reducere energiomkostningerne helt op til 70 pct.- og du får samtidig en forbedret filtreringspræsentation. Det kan derfor godt betale sig at købe det nyeste af det nyeste, når man snakker om filtrering. Man siger faktisk, at de nye trykluftfiltre er i stand til at fjerne helt op til 99,9 pct. af uønskede partikler. Dette er en meget stor og positiv ændring i forhold til de almindelige standardfiltre, der har sværere ved at fjerne partikler, vand og olie fra trykluften grundet den alt for lille overflade.

 

Bestil her

Skal du bestille et trykluftfilter eller et hvilket som helst andet filter, kan alle typer af filtre fås på Ulstra-shop.no. Ultra Scandinavia tilbyder et bredt udvalg af filtreringsprodukter for både komprimeret luft, væske og gas. Ultra Scandinavia er en stor virksomhed bestående af flere datterselskaber i både Europa og USA, og de forhandler derfor filtreringsprodukter hele verden over. Produktionen foregår i Tyskland og er derfor tæt beliggende på Danmark. Som dansk kunde kan det derfor sagtens betale sig at undersøge mulighederne på Ultra-shop.no.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel