Rullegardiner er in igen

Rullegardiner er in igen

Hos https://www.Gardinshoppen.dk kan du lige nu være med på den seneste trend. Ligesom Buffalostøvler og stonewash er en af fortidens absolutte klassikere på vej ind i modebilledet igen. Rullegardiner kan bruges overalt i hjemmet Du husker sikkert rullegardiner fra barndomshjemmet eller måske hos bedsteforældrene, de lidt nussede gulnede ruller der altid sad øverst i vinduet. Siden

Hos https://www.Gardinshoppen.dk kan du lige nu være med på den seneste trend. Ligesom Buffalostøvler og stonewash er en af fortidens absolutte klassikere på vej ind i modebilledet igen.

Rullegardiner kan bruges overalt i hjemmet

Du husker sikkert rullegardiner fra barndomshjemmet eller måske hos bedsteforældrene, de lidt nussede gulnede ruller der altid sad øverst i vinduet.

Siden da har teknologien for rullegardiner udviklet sig og rullegardiner kan nu nemt vaskes af og tåler rengøring. Ikke nok med det du kan nu få rullegardiner med mulighed for at lukke lys igennem. Så nu er det slut med enten-eller som ellers var rullegardinets typiske egenskab.

Til sidst er der farverne, de har også udviklet sig siden de nikotingulnede rædsler der hang i vinduerne før i tiden. Nu er der anderledes pang på farverne og udvalget er stort. Gardinshoppen har et hav af farver at vælge i mellem.

Gratis farveprøver hos Gardinshoppen

Det bedste er at du kan bestille en gratis farveprøve eller fire, så du i ro og mag kan beslutte hvilken farve der skal hænge i dit hjem.

Grunden til, at vi fremhæver Gardinshoppen, er, at her kan du få både opmålingsgaranti, 105 % prisgaranti og hele tre års garanti i mod fabrikationsfejl på samme tid.

Mørklæg soveværelset med rullegardiner

Med en reflekterende overflade på bagsiden kan et rullegardin sagtens bruges til at mørklægge et rum. Her er soveværelset det naturlige valg, men har du en hjemmebiograf i stuen kan billige rullegardiner sagtens bruges til at få mørklagt stuen i en fart.

Hjælp til opmåling

Gardinshoppen har produceret en video, der viser hvordan du måler op til gardiner, rullegardiner med mere. Du kan også kontakte den online hjælp der er på siden.

Rullegardiner anno 2018

Moderne rullegardiner kan betjenes fra begge sider, det vælger man blot ved bestilling. En anden smart feature på rullegardiner anno 2019 er at du kan få en børnesikring på, så børn eller børnebørn ikke kvæles i snoren til rullegardinerne. Det havde man ikke i 70erne!

Har du ti tommelfingre? Så ring til Gardinbussen

Er du ikke ferm til at hænge rullegardiner op selv, kan du ringe til Gardinbussen, så sender de nogen ud for at hjælpe dig imod betaling. Nogen gange er det meget rart, bare at kunne læne sig tilbage og se andre gøre arbejdet for en – Eller faktisk er det rart hver eneste gang det sker.

Her finder du dit nye billige rullegardinVær med på moden før alle andre og vis alle at du er en trendsætter.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel