Sådan sikrer du dit hjem mod ubudne gæster

Sådan sikrer du dit hjem mod ubudne gæster

Vores hjem er noget, af det mest dyrebare vi har, og det er her, hvor vi opbevarer alle vores værdier. Det er noget super privat, og et indbrud er en helt forfærdelig krænkelse på den private ret. Ikke kun fordi du mister dyrebare ting, men fordi det kan være virkelig ubehageligt at have fremmede, ubudne

Vores hjem er noget, af det mest dyrebare vi har, og det er her, hvor vi opbevarer alle vores værdier. Det er noget super privat, og et indbrud er en helt forfærdelig krænkelse på den private ret. Ikke kun fordi du mister dyrebare ting, men fordi det kan være virkelig ubehageligt at have fremmede, ubudne gæster. Der er heldigvis en lang række ting, man selv kan gøre for at sikre sig mod indbrud. Læs med her og få et par tips og tricks.

Sikre døre og vinduer

Noget af det første du skal kigge på, når du vil opgradere sikkerheden i dit hjem, er dine vinduer og døre. Det er som regel herigennem, at tyvene kommer ind. Der findes forskellige mærkater og certificeringer, der indikerer at døre eller vinduer er tyverisikrede og særligt svære at komme igennem. Derudover er det væsentligt at kigge på husets låsesystemer. Hos CERTEGO kan du få forskellige låsesystemer,der er kopibeskyttede og slidstærke. Virksomheden er repræsenteret i hele norden og leverer kvalitetsløsninger indenfor sikkerhed i alle afskygninger. De arbejder både nationalt og lokalt, så du altid er sikret en hurtig låseservice.

 

Udover at sikre døre og vinduer med gode materialer kan du også sørge for, at det altid ser ud som om, at der er nogle hjemme. Det kan du f.eks. gøre med sensor lys, der tænder inde eller ude, når der er bevægelse hen mod huset. En tidsindstillet sensor kan også være en løsning.

Signaler at dit hus er beskyttet

Uanset hvilken form for sikkerhed du har installeret i dit hus, er det en god idé at signalere det til tyven. Sæt dit sikkerhedsfirmaets mærkater i vinduerne og skilt generelt med din sikkerhed. Det skræmmer en stor del af tyvene væk. Derudover er det super vigtigt at samarbejde med dine naboer. I er jo alle interesseret i et trygt og godt nabolag. Sørg for at være opmærksom og skilte med nabohjælpen.

 

 

 

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel