Sådan du får du et skønt og klimavenligt hjem 

Sådan du får du et skønt og klimavenligt hjem 

Der er stor snak om klimaet i disse år. Det er et vigtigt emne, da alle skal være med til at passe på kloden. Hvordan kan du mon hjælpe det stakkels klima? Du kan læse med her, hvor du får nogle tips til, hvordan du kan gøre din bolig lidt mere grøn, og dermed hjælpe

Der er stor snak om klimaet i disse år. Det er et vigtigt emne, da alle skal være med til at passe på kloden. Hvordan kan du mon hjælpe det stakkels klima? Du kan læse med her, hvor du får nogle tips til, hvordan du kan gøre din bolig lidt mere grøn, og dermed hjælpe til et lidt bedre klima.

Efterisolering af dit hus

Du kan også vælge at efterisolere dit hus. Dette er er med til at sænke energiforbruget, så du kan derfor nemt spare mange penge. Derudover er efterisolering også med til CO2 reduktion, hvilket gør, at din bolig bliver mere miljøvenlig. Du kan derfor vælge både at få efterisoleret i både hulmuren og loftet. Du kan læse mere her om efterisolering. 

Opvarmning af huset 

Du kan også være med til at sænke CO2-udledningen, hvis du udskifter dit oliefyr eller elvarmen ved enten at koble dig på fjernvarme eller skifte til en varmepumpe. Udover at du hjælper miljøet, vil du også spare mange penge. Det er da kun et plus, så du også får lidt mere luft i økonomien, som kan bruges på sjovere ting end udgifter til varme. 

Tænk over dit forbrug
Du kan også generelt tænke over dit forbrug i hjemmet. Hele familien kan tage kortere bade og bruge mindre tid på at bruge elektriske apparater. Derudover kan anbefales, at I slukker jeres elektroniske apparater helt i stedet for at have dem på standby. Dette sparer en del energi. 

Haven skal også være mere grøn

Træer i haven er også en god idé. Træerne hjælper med at rense luften for CO2. Selv små frugttræer hjælper også. Derudover skaber træerne også liv for svampe, fugle og insekter. Ydermere er træerne også flotte at kigge på i haven, hvilket kun er et plus. Hvis du vælger et frugttræ, får du også hjemmedyrket frugt.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply