Sådan finder du den rette seng

Sådan finder du den rette seng

Hvor lang tid siden, er det, du investerede i din nuværende seng? 2 år siden? 5 år siden? 10 år siden? Hvis det er mere end 10 år siden, så er det ved at være tid til, at du begynder at se dig om efter en ny seng. Her er der nemlig tale om et

Hvor lang tid siden, er det, du investerede i din nuværende seng? 2 år siden? 5 år siden? 10 år siden? Hvis det er mere end 10 år siden, så er det ved at være tid til, at du begynder at se dig om efter en ny seng. Her er der nemlig tale om et møbel, der ikke holder evigt. Selvom du synes, at du ligger godt i din seng, så kan den faktisk være usund for dig, hvis den har mange år på bagen. Og det især hvis den er blevet det, som der kaldes for hængekøje-blød.

Derfor skal du have en ny seng

Det er noget, der sker, når man har lagt det samme sted i flere år i træk. Det kan have stor indflydelse på både madrassen og fjedrene i sengen. Madrassen har måske fået en helt dybning der, hvor du ofte lægger din vægt lige såvel, som fjedrene kan være blevet mere slappe. Og så betyder det, at din krop og især din rygsøjle samt nakke ikke længere får den støtte, der er behov for under flere timers søvn. Så står du ofte op og er øm i kroppen, og føler du generelt gener efter en god nats søvn?

Test og test

Så er din nattesøvn måske ikke så god alligevel, og derfor bør du finde dig en ny seng. Den skal passe til din krop, og derfor skal du vælge en i den rette hårdhed. Den kan du teste blandt andet ved at sætte dig hårdt ned i sengen og hoppe lidt på bagen, og så er det vigtigt, at du sørger for at teste sengen. Det er nemlig ikke nok bare at lægge sig, og derfor skal du udnytte den testperiode, som du bliver givet. Og husk så at du kan klare meget med en god topmadras også.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply