Vælg den rigtige Office pakke

Vælg den rigtige Office pakke

Ved du, hvilke Office pakker, der passer bedst til dine behov? Der findes flere forskellige pakker, du kan vælge mellem, og det er ikke lige meget, hvilken du downloader. Du får nemlig mest ud af at vælge den Office pakke, der passer til dit behov. Er du daglig bruger eller en sjælden gæst? Det er

Ved du, hvilke Office pakker, der passer bedst til dine behov? Der findes flere forskellige pakker, du kan vælge mellem, og det er ikke lige meget, hvilken du downloader. Du får nemlig mest ud af at vælge den Office pakke, der passer til dit behov.

Er du daglig bruger eller en sjælden gæst?

Det er ikke alle, der kender deres behov før, de har klikket en Office pakke hjem. Kender du dit behov? Som minimum har du nok en fornemmelse af, om du har brug for Office på daglig basis eller blot har behov for at åbne pakken i ny og næ.

Lige meget, hvilket behov du har, kan du få en Office pakke, der er tilpasset dig. Office har nemlig udviklet tre forskellige pakker, du nemt kan downloade til din computer. Har du en MacBook i stedet for Windows? I det tilfælde skal du være opmærksom på, at du kan downloade to forskellige Office pakker.

En Office pakke til den fattige studerende med det lille behov

Er du studerende, og sidder du derfor ofte med næsen begravet i tykke bøger? Som studerende har du ofte et smalt budget og kun et lille behov for at bruge de mange ydelser, du finder i en udvidet Office pakke. Du kan derfor med fordel vælge Microsoft Office Home & Student, der er den mindste Office pakke.

Samtidig er det også den billigste løsning, og som studerende er denne pakke derfor et oplagt valg.

Udvid din pakke som virksomhedsejer

I virksomhederne er en Office pakke et must, og flere gange om dagen åbnes Officeprogrammer på de ansattes skærme. Er du virksomhedsejer? Så ved du, hvilke fordele der er ved at vælge Microsoft Office Home & Business.

Foruden de uundværlige programmer som Microsoft Office Word, Excel, PowerPoint og OneNote, får du også Outlook med i denne Office pakke.

Er du superbruger?

Er du en ægte superbruger, når det gælder en Office? Microsoft Office Professional Plus er den tredje Office pakke. I denne pakke får du adgang til alle Officeprgrammer, og du kan derfor både se frem til at bruge Outlook, Access og Publisher.

Sidder du bag en MacBook og arbejder? Desværre kan denne Office pakke ikke downloades på en MacBook, så denne løsning henvender sig kun til dig, der benytter Windows som styresystem.

Kom godt i gang med din nye Office pakke

Er du klar til at installere Office på din computer? Du kan download din Office pakke hos NemSoftware. Her behøver du ikke være nervøs for at foretage installationen, for du guides igennem processen fra start til slut.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply