Sådan skaber du en hyggelig indretning i din stue

Sådan skaber du en hyggelig indretning i din stue

Når du indretter dit hjem, kan du tænke på, at det skal være stilrent, gennemført m.m., men i virkeligheden er det vigtigste, at du føler dig hjemme og godt tilpas. Du skal have lyst til at bruge tid i dit hjem. Hvis du føler, at stuen i dit hjem mangler noget stemning, kan du her

Når du indretter dit hjem, kan du tænke på, at det skal være stilrent, gennemført m.m., men i virkeligheden er det vigtigste, at du føler dig hjemme og godt tilpas. Du skal have lyst til at bruge tid i dit hjem. Hvis du føler, at stuen i dit hjem mangler noget stemning, kan du her få nogle tips til, hvad du kan gøre ved din indretning.

Udvælg de helt rette møbler

Når du indretter, skal du først og fremmest tænke på, hvilke møbler du skal vælge. Det er dem, der ligger hele basen for resten af indretningen. Hvis du ønsker at have en stue, der er hyggelig og varm, skal du tænke over at udvælge de helt rette møbler. Et eksempel er at vælge en u-formet sofa i stedet for to mindre sofaer. Det giver en helt anden stemning i rummet. Desuden er det hyggeligt at samles med sine venner eller familie i en u sofa, da den giver mange siddepladser.

Indret med lækre tekstiler

Hvis du føler, at du din stue mangler varme og hygge, kan det gøre rigtig meget at tilføje nogle flere tekstiler rundt omkring. Det vil sige, at du f.eks. kan pynte din sofa med nogle forskellige puder og en plaid. Du kan også lægge et tæppe på gulvet eller finde nogle lange gardiner. Det er den slags, der kan give noget stemning og få et rum til at virke mindre køligt. Du kan altid sørge for at udvælge tekstilerne i nogle farver, der passer til lige præcis din indretning og din stil. På den måde bliver de nemt en naturlig del af rummet.

Skab liv med planter

Hvis der er noget, der kan skabe liv og stemning, så er det planter. Hvis ikke allerede du bruger planter i din indretning, er det helt klart værd at overveje at gøre det. Det kan nemlig gøre meget mere for din indretning, end du lige tror. Planter er det perfekte sidste touch, når du føler, at der mangler et eller andet. Når du vælger planter, skal du finde nogle, du synes er flotte, men du kan også tænke over at vælge nogle, der er lette at holde, så al din tid ikke skal gå med at passe dine planter. Når du har fundet de rette planter, mangler du kun at fine nogle fine urtepotteskjulere, som de kan være i. Udover planter kan det gøre enormt meget for et rum, hvis du har en buket friske blomster stående.

Tænk over belysningen

Når det handler om stemningen i et rum, har belysningen rigtig meget at skulle have sagt. Når du ændrer belysningen i et rum, kan det ændre stemningen fuldstændig. Derfor er det også værd at bruge tid til at finde de helt rette lamper og pærer. Når du ønsker en hyggelig og varm stemning, er det ofte en god idé at vælge flere små lamper til rundt omkring i rummet. Det giver noget helt andet end én stor loftlampe.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply