Sælg huset selv: se her, hvordan du let kommer af med din bolig

Sælg huset selv: se her, hvordan du let kommer af med din bolig

Står du og skal sælge din bolig? Mange vælger at benytte en professionel ejendomsmægler ved salg og køb af bolig, men det er faktisk muligt at gøre det selv, også uden at det bliver alt for besværligt. Læs med her og bliv inspireret til, hvordan du lettest kommer igennem et boligsalg.   Få taget nogle

Står du og skal sælge din bolig? Mange vælger at benytte en professionel ejendomsmægler ved salg og køb af bolig, men det er faktisk muligt at gøre det selv, også uden at det bliver alt for besværligt. Læs med her og bliv inspireret til, hvordan du lettest kommer igennem et boligsalg.

 

Få taget nogle gode billeder

Et af det første skridt i salgsprocessen er, at få taget nogle gode billeder af hjemmet, så potentielle købere kan se, hvad det er for et sted. Det er vigtigt, at billederne er gode – både udseendes- og kvalitetsmæssigt – da dårlige billeder kan skræmme potentielle købere væk. Hvis du ikke selv er så god til det, kan det godt betale sig at få en professionel til at tage billederne, så boligen fremstår fra sin bedste side. Husk, at der skal være pænt og ryddeligt, både på billederne og i virkeligheden, så hjemmet fremstår pænt og rent.

 

Få lavet en tilstandsrapport

Et af de andre første trin på salgsstigen, som også er ret vigtigt, er at få lavet en tilstandsrapport. På den måde får køberen en fyldestgørende viden om hjemmet, og sikrer sig mod uventede ekstraomkostninger. Det betyder dog også, at du som sælger frigives for ansvar for skader på bygningen, og det kan redde dig fra mange penge i det lange løb.

 

Pynt op med blomster og grønne planter

Når du er klar til at vise boligen frem til potentielle købere, er det endnu engang vigtigt, at hjemmet fremstår pænt. Tænk over, hvordan du gerne selv ville præsenteres for et hjem – rod og snavs hører ikke hjemme, når man vil sælge. Derimod er det en rigtig god idé at pynte op med blomster og grønne planter, da de giver liv og stemning til et rum. Er du klar til at sælge? Der står mange potentielle købere klar i områderne omkring Århus, Hinnerup, Hammel og Malling, så det er bare om at komme i gang.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel