Gode huskeråd, når du skal vælge tagdækker

Gode huskeråd, når du skal vælge tagdækker

Når du skal skifte dit tag, er en professionel tagdækker et godt kort at have på hånden. Der findes mange forskellige tagdækkerfirmaer rundt omkring i landet, som alle synes kompetente og professionelle. Alligevel er der nogle bestemte ting, du skal være på udkig efter for at finde den tagdækker, der passer til dig og dit

Når du skal skifte dit tag, er en professionel tagdækker et godt kort at have på hånden. Der findes mange forskellige tagdækkerfirmaer rundt omkring i landet, som alle synes kompetente og professionelle. Alligevel er der nogle bestemte ting, du skal være på udkig efter for at finde den tagdækker, der passer til dig og dit behov.

Byggeorganisationer

Det er altid et godt tegn, hvis en tagdækker er medlem af en eller flere byggeorganisationer. Hvis et firma er medlem af Dansk Byggeri, yder organisationen hjælp til virksomheden blandt andet i form af at sikre overenskomster. Derfor kan du være sikker på, at et firma med et medlemskab i Dansk Byggeri er struktureret efter de danske krav.

En anden vigtig organisation er Byg Garanti. Er et firma medlem heraf, får du som kunde mulighed for at få kompensation, hvis der er fejl og mangler ved den opgave, du har fået udført. Derfor fungerer Byg Garanti som en garantiordning for dig som kunde.

Smiley-ordning for håndværkere

Når du har undersøgt, om et firma er medlem af de forskellige byggeorganisationer, kan du også undersøge, om firmaet er medlem af Anmeld Håndværker. Her vises firmaets smiley-status. Smiley-statussen er baseret på tidligere kunders erfaringer med håndværkere. Håndværkerne bliver anmeldt på fem parametre; kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning. Det er altid tidligere kunder, der selv bedømmer håndværkerne, og derfor får du et retvisende billede af firmaet.

Et bud på et professionelt tagdækkerfirma

Hvis du har brug for en professionel tagdækker, som er er medlem af både Dansk Byggeri og Byg Garanti, så er Dansk Tagbyg ApS et godt bud. Firmaet har fået en score på 4,8 ud af 5 af deres tidligere kunder, og derfor har firmaet modtaget en elitesmiley. Firmaets medarbejdere er specialister i tagdækning og herunder ståltag, men de arbejder også med mange andre tagtyper. Se denne side, hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel