Skab stemning og personlighed i din bolig

Skab stemning og personlighed i din bolig

Noget af det bedste ved at skabe sit eget hjem er at skabe den helt rette stemning. Hvad den stemning helt præcist skal være, er du den eneste der kan vide, da det er dit hjem og dermed den stemning som du ønsker. Det kan dog nogle gange være lettere sagt end gjort at skabe

Noget af det bedste ved at skabe sit eget hjem er at skabe den helt rette stemning. Hvad den stemning helt præcist skal være, er du den eneste der kan vide, da det er dit hjem og dermed den stemning som du ønsker. Det kan dog nogle gange være lettere sagt end gjort at skabe den ønskede stemning. Stemning forbindes oftest med ord som varme, hygge og personlighed. For eksempel føler mange en bestemt stemning når de træder ind i en kirke og en anden når de træder ind på et sygehus. Det betyder altså at omgivelserne bestemmer stemningen der er i lokalet.

Lysestager er lig med hygge

I Danmark er vi meget vante til brugen af lysestager. De bruges til festlige lejligheder, i kirker, til højtider og ikke mindst hjemme i stuerne. Vi er derfor vant til at forbinde lysestager til en bestemt stemning, nemlig stemningen af hygge og varme. Vi finder lysestagerne frem når det er koldt eller mørkt udenfor, og de forbindes deraf til varmen som lyset, der sættes i lysestagen, afgiver. Derfor vælger rigtig mange at inkorporere lysestager som et helt bevidst valg i indretningen. Lysestager kommer i mange forskellige design og udtryk, hvorfor det er nemt at vælge netop den eller de lysestager som passer bedst til den stil og stemning man ønsker at skabe.

Kan bruges i alle rum

Lysestager kan bruges i stort set alle rum i ens bolig, og det er derfor meget normalt at gøre brug af forskellige former for lysestager. I et rum som køkkenet ønskes der måske en mere stilren lysestage end i stuen, hvor lysestagen gerne må være i et mere nordisk og varmt design. Dermed sagt, at det er muligt at vælge lige netop den lysestage der passer i de enkelte rum, og som også passer ind i den overordnede indretning, som du ønsker dit hjem skal have.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel