Skal jeg sælge min bolig?

Skal jeg sælge min bolig?

Har du nu længe gået med tankerne om at sælge dit hus, men kan du alligevel ikke helt finde ud af, om det er en god idé eller ej? Det er ikke så underligt, hvis du er i tvivl, for at sælge sit hus er en stor beslutning. Det betyder, at du skal på jagt

Har du nu længe gået med tankerne om at sælge dit hus, men kan du alligevel ikke helt finde ud af, om det er en god idé eller ej? Det er ikke så underligt, hvis du er i tvivl, for at sælge sit hus er en stor beslutning. Det betyder, at du skal på jagt efter et nyt hjem, et helt nyt kapitel starter, du skal have flyttet alle dine ting, måske skal du lære en helt ny by at kende og alt den slags. Der er fordele og ulemper ved at sælge sit hus og flytte. Men hvad skal du så gøre?

Tænk på økonomien

Overvej først og fremmest, hvad det vil have af betydning for din økonomiske situation. Hvordan er du stillet pt? Står du i virkeligheden med en rigtig husleje, hvor der er plads i budgettet til en opsparing, så var det måske en idé at overveje, om det er det rette tidspunkt at flytte på. Eller har du det modsat. Din husleje suger hele budgettet, og du vil gerne til noget billigere.

Hvordan med fremtiden?

Tænk også fremtiden ind i dit valg. Har du f.eks. planer om at skifte job inden længe, ved du muligvis ikke, hvor du så ender. Her kunne det være smart at vente med at flytte, så der kunne tages hensyn til det. Er der en lille ny på vej, kunne det måske være rart at være flyttet til noget større inden det hele går løs med familieforøgelsen.

Ved du hvad det indebærer?

Har du tænkt over, hvad det indebærer at flytte, og om det er noget du kan overskue på nuværende tidspunkt? Et boligsalg kræver, at du får ejendomsmæglere ud og laver en ejendomsvurdering, du skal have valgt den rette ejendomsmægler, du skal måske have lavet en tilstandsrapport, du skal ud og finde et nyt sted at bo osv.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel