Tid til at give spisestuen et frisk pust på indretning?

Tid til at give spisestuen et frisk pust på indretning?

Har din spisestue lignet sig selv meget længe nu, og føler du det er på tide at give den lidt ekstra på designfronten for igen at nyde den fuldt ud? Indretning handler ikke kun om udtryk, men lige så meget om den følelse du får, når du opholder dig i dit hjem, hvilket skal være

Har din spisestue lignet sig selv meget længe nu, og føler du det er på tide at give den lidt ekstra på designfronten for igen at nyde den fuldt ud? Indretning handler ikke kun om udtryk, men lige så meget om den følelse du får, når du opholder dig i dit hjem, hvilket skal være afslappende, hyggeligt men også noget der repræsenterer dig og din familie.

Find et nyt lækkert spisebord

Spisebordet spiller hovedrollen i spisestuen, og derfor er det også vigtigt at have både et, hvor der er plads nok, god kvalitet så det holder længe og et lækker design. Spiseborde til din stue kan vælges på mange kriterier, og så kan man altid bygge indretningen op om det efter. Om du er til kvadratiske, rektangulært eller måske et rundt bord, så er udvalget bredt, og du kan både kigge efter det helt rette bord online eller i boligbutikker.

Genbrugsfund kan skabe twist

For at gøre din indretning personlig, kan en ide for eksempel være at tage ud i en genbrugsbutik og se om du kan finde nogle fund – nogle gange kan man virkelig være heldig. Det kan være alt fra en sjov lampe, en stor frugtskål, nogle gennemsigtige gamle flasker eller hvad man ellers føler der kan passe ind i ens hjem. På den måde for tingene nyt liv, og så er genbrug jo aldrig helt dumt.

Lækkert tæppe

Nu hvor det også begynder at blive koldere, så kunne timingen ikke være bedre til at få anskaffet sig et tæppe. Med et stort tæppe under spisebordet samles rummet i midten, samtidig med at fødderne holder varme. Om du er til det ensfarvede, det mønstrede eller måske et anderledes materiale der skaber en sjov kontrast, så kan et stort tæppe gøre meget for indretningen af din spisestue.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply