Arrangementer for hele familien i Næstved

Arrangementer for hele familien i Næstved

Der findes et rigt kulturliv i Næstved, hvor de er værter for et hav af arrangementer for hele familien. Selvom om dagene er blevet kortere, og det heler virker mere trist, så er er der ikke skruet ned for den gode stemning i Næstved. Du kan opleve arrangementer, der spænder bredt fra live-musik med danske

Der findes et rigt kulturliv i Næstved, hvor de er værter for et hav af arrangementer for hele familien. Selvom om dagene er blevet kortere, og det heler virker mere trist, så er er der ikke skruet ned for den gode stemning i Næstved. Du kan opleve arrangementer, der spænder bredt fra live-musik med danske kunstnere på Vershuset til julemarkeder for hele familien i kulturcenteret. Så om du er til nostalgisk 80’er fest, nye stjerneskud i dansk musik eller bare skal hygge med familien om gløgg og æbleskiver, så finder du det i Næstved.

Musik for enhver smag

Som nævnt har Vershuset i Næstved noget for en enhver smag. De ønsker at bidrage og støtte nye kunstnere på den danske musikscene, og inviterer derfor indenfor til nye up-coming stjerner indenfor dansk musik. Derudover favner de bredt med forskellige musikalske genrer, og du kan derfor finde alt fra blues og rock til mere moderne toner af dansk pop. Gamle og nye kunstnere indtager Vershuset i november, hvor der er rig mulighed for at opfriske de grå og triste novemberdage med noget god musik. Du kan se programmet og hvilke arrangementer Næstved ellers tilbyder her.

Jul i Grønnegade

De små er ikke glemt i det mangfoldige kulturliv i Næstved. I december forvandles kulturcenteret til en kæmpe julekulisse, som blandt andet dækker over et julemarked, julestue og udendørs ridebane, hvor man kan få en tur i en hestevogn. Der er derfor lagt op til julestemning for hele familien, hvor der både er mulighed for at møde julemanden, købe årets julegaver og komme med en tur på Bumleekspressen. Hvis du selv har noget du ønsker at bidrage med til julestemningen, kan du også udstille din varer i din egen stand. Så tage familien med og start december godt ud med jul i Grønnegade i hjertet af Næstved.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply