Vælg et havebord, som passer til jeres stil

Vælg et havebord, som passer til jeres stil

At skabe et perfekt hjem er svært. Det er meget forskellige, hvilke dele af det at skabe et perfekt hjem, som folk finder svært. Dog er der en generel tendens til, at haven ofte volder problemer. For mange mennesker er haven det sværeste ved et hjem at skulle gøre flot og præsentabelt. Det er forståeligt.

At skabe et perfekt hjem er svært. Det er meget forskellige, hvilke dele af det at skabe et perfekt hjem, som folk finder svært. Dog er der en generel tendens til, at haven ofte volder problemer. For mange mennesker er haven det sværeste ved et hjem at skulle gøre flot og præsentabelt.

Det er forståeligt. En have skal – samtidig med, at man gerne vil gøre den pæn – være praktisk. Det nytter f.eks. ikke noget, at man må sige til sine børn, at de ikke kan spille fodbold i haven, fordi man skal have ting stående til pynt.

Man skal altså finde en hårdfin balance mellem æstetik og praktik – og det er svært. Det er noget, som de færreste mestrer i at gøre. Mange søger inspiration i diverse boligblade, og det er egentligt også en god ide. Man skal bare passe på, at man ikke stirrer sig blind på noget, som reelt ikke passer ind i sin egen have.

Det vigtigste er nemlig, at tingene passer ind. En forudsætning for, at ting bliver flotte som helhed, det er, at det matcher resten af ens stil.

Det kunne f.eks. være haveborde. Noget som alle haver indebærer. Her er det uhyre vigtigt, at man vælger et havebord, der matcher ens stil.

Hvad er ens stil?

Den næste udfordring er jo så, hvad ens stil er. Det er endnu en svær ting. Det er svært at definere, hvad ens stil er.

En god ide er at overveje farve og materiale. Man kunne gå en tur gennem ens hjem og notere, hvilke farver og materialer, som er dominerende. Når man har gjort det, vil det formentligt være noget nemmere at definere præcist, hvad ens stil er.

Dermed bliver det også langt nemmere og mindre udfordrende at vælge f.eks. et havebord, der matcher ens stil.

1 comment
Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

  • Stine Hansen
    22/06/2021, 12:30

    Vi havde så svært ved at finde havemøbler som passede ind i vores stil. Vi valgte derfor at lave vores egne havemøbler med de samme materialer som vi havde indenfor. Dette bandt ude og inde utrolig godt sammen 🙂

    REPLY