Sådan finder du den rigtige kaffeautomat til din virksomhed

Sådan finder du den rigtige kaffeautomat til din virksomhed

En kaffeautomat er guld værd på alle arbejdspladser, og du kan derfor være med til at forkæle dine medarbejdere og skabe arbejdsglæde ved at købe en kaffeautomat til kontoret eller produktionen. Der findes dog mange forskellige typer af kaffeautomater med mange forskellige funktioner og derfor også mange forskellige priser. Kaffeautomater kan være dyre, og det

En kaffeautomat er guld værd på alle arbejdspladser, og du kan derfor være med til at forkæle dine medarbejdere og skabe arbejdsglæde ved at købe en kaffeautomat til kontoret eller produktionen.

Der findes dog mange forskellige typer af kaffeautomater med mange forskellige funktioner og derfor også mange forskellige priser. Kaffeautomater kan være dyre, og det er derfor en god idé at sammenligne tilbud på kaffeautomater, inden du køber. Men hvordan vælger du den rigtige?

Det skal du tænke over, når du køber kaffeautomater

Det store marked af kaffeautomater giver mange forskellige valgmuligheder for dig, der har specifikke krav til din kaffemaskine. Men det er under alle omstændigheder en god idé at spørge dig selv, hvad dine behov egentlig er med en kaffemaskine, inden du køber.

Du skal bl.a. tænke over:

  • Hvilken hastighed skal kaffen brygges med? En hurtigere kaffeautomat betyder mere effektivitet på arbejdspladsen

  • Størrelse: har du kun plads til en lille kaffeautomat på kontoret, eller må den gerne være lidt større?

  • Brygningskapacitet: hvor mange kopper kaffe skal din kaffeautomat være i stand til at brygge om dagen?

Du skal også tænke over, hvad det egentlig er, dine medarbejdere efterspørger. Du kan nemlig både få kaffeautomater, som kun brygger sort kaffe, mens du også kan få automater, som giver et lidt bredere udvalg. Hvad vil dine medarbejdere gerne drikke? Det er vigtigt at finde ud af, så du kan vælge den rigtige kaffeautomat for din virksomhed.

I den forbindelse skal du også tænke over betalingsmetode. Du kan nemlig få kaffeautomater med eller uden møntindkast, hvor automater med møntindkast typisk vil en mere sikker løsning, hvis din automat skal stå et offentligt sted. En kaffeautomat med møntindkast er nemlig normalt sikret mod indbrud, fordi automaten indeholder penge.

Endeligt skal du også tænke over prisen. Hvor mange penge har du råd til at bruge på kaffeautomater?

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply