Konfirmation – Sådan holder du looket hele dagen

Konfirmation – Sådan holder du looket hele dagen

Konfirmationsdagen er en dejlig og festlig dag. Derfor gør man gerne lidt ekstra ud af udseendet. Der bliver købt nyt fint tøj, der kommer lidt make-up på, og måske får man sat hår til konfirmation. Dog er det ofte en lang dag, og man skal både danse, spise og meget andet i samme tøj. Derfor

Konfirmationsdagen er en dejlig og festlig dag. Derfor gør man gerne lidt ekstra ud af udseendet. Der bliver købt nyt fint tøj, der kommer lidt make-up på, og måske får man sat hår til konfirmation. Dog er det ofte en lang dag, og man skal både danse, spise og meget andet i samme tøj. Derfor kan det også nemt kikse med udseendet i løbet af aftenen. Måske kommer der ugler i det fine konfirmationshår, eller måske kommer der krøller i det ny-indkøbte tøj. Derfor kan det være godt at være lidt forberedt, så du kan holde looket.

Veludført og veltilpas

Én af de ting der er utrolig vigtig, når du skal konfirmeres, er at du har det godt i med dit udseende. Det skal helst være behageligt tøj, som både fungerer til at sidde i og til at stå og måske danse i. Det nytter ikke noget, hvis der er noget, der sidder og generer hele tiden – så får du slet ikke nydt dagen. Du kan også undgå en masse krøller i tøjet, for når det passer dig bedre, så kommer der ikke så nemt folder og andet. Derudover er der håret. Det er bedst, hvis håret ikke er i vejen, så du konstant skal stryge det om bag øret. Her kan du vælge enten at få en professionel til at sætte dit hår, eller du kan bruge nogle gode produkter til håret, så du er sikker på, at håret bliver, hvor det skal. Besøg IdHair og få tips om hår til konfirmation. Når håret og tøjet sidder godt, så mangler skoene bare. Her kan det være en god idé at have flere, du kan skifte mellem, så du både kan vise de fine sko frem og undgå for mange fodsmerter dagen efter. Sidst men ikke mindst – smil! Så ser man alligevel ikke rigtigt, om tøjet er krøllet eller håret er uglet.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel